Як вибрати найкращий торт на День народження дитини? - Блог про Львів

Як вибрати найкращий торт на День народження дитини?

торт на День народження дитини

Ароматний, яскравий, смачний… Торт традиційно вважається королем святкового столу. А на День народження йому відводять роль почесного розпорядника бажань – варто лише імениннику задмухати свічки та до крихти з’їсти перший шматочок.

Сьогодні виробники пропонують вражаюче різноманіття тортів, від бюджетних коржів з джемом до багатоповерхових конструкцій з креативним дизайном. На що ж звернути увагу при пошуку смаколиків для маленького іменинника?

  • Безпечні інгредієнти. Чим молодша дитина, тим більш відповідальними повинні бути батьки при виборі складу. Наприклад, споживання шоколаду дозволене з 4-річного віку. Уваги потребують і екзотичні ягоди та фрукти – десерти та випічка з апельсинів, лимонів, кокосової стружки, ананасів тощо. До 5–річного віку краще обрати торт з легкою основою (бісквіт, мус або вафельний корж). Калорійне вершкове масло в кремі доречно замінити на більш простий для перетравлювання крем з натуральних вершків чи йогурту. Звичайно ж, всі складові мають бути натуральні та високої якості. Сьогодні можна замовити не тільки красиві, але й цілком безпечні кондитерські вироби для маленьких гурманів. Такі смаколики не містять пальмової олії, підсилювачів смаку, консервантів, стабілізаторів та консервантів.
  • Улюблені смаки. Кожній мамі прекрасно відомі смаки рідної донечки або синочка. Онлайн фільтр на сайті допоможе вибрати варіант з улюбленими фруктами чи ягодами малюка, тоді торт подарує малечі ще більше радості. Не обов’язково намагатися вмістити всіх «фаворитів» дитини в один рецепт – достатньо 1-3 фруктово-ягідних наповнювача. При бажанні це може бути навіть лаконічний та корисний чізкейк, але вишукано оздоблений. Для створення святкового антуражу рекомендуємо замовити кілька видів кондитерських виробів в єдиному стилі (наприклад, десерти, торт, зефір або кенді-бар та тортик). Заздалегідь продумайте напої, які гармонійно поєднуються з солодкими стравами.
  • Привабливе оформлення. Досвідчені кондитери готові створити торт з урахуванням захоплень іменинника. Це може бути солодкий футбольний м’яч або машинка для хлопчика, чарівна принцеса або ж тендітна балерина – для юної леді. Великим попитом користуються торти з марципановими фігурками, візерунками з білкового крему або ж розписаними пряниками. Море радості викликає торт з желе, в якому «заховалися» яскраві фрукти. За бажанням обирають універсальний «дитячий» дизайн або ж варіант з характерною для статі кольоровою гамою. Для дівчаток традиційними відтінками є рожевий, бузковий та червоний. Для хлопчаків – блакитний, синій, зелений, коричневий.

торт на День народження дитини

Авторський торт стане прекрасним подарунком не тільки для малюка, але й для його батьків. Вони зможуть зберегти власні сили та гарний настрій для головної події року – Дня народження коханої дитини.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*