Біля монументу Героям Небесної Сотні відкрили велосипедну доріжку (фото) - Блог про Львів

Біля монументу Героям Небесної Сотні відкрили велосипедну доріжку (фото)

Поворот туди

Цього літа ваш автор не так часто катається на велосипеді. У чому причина? Їх є багато: це і часта несправність мого «коня», і відсутність вільного часу та й, зрештою, нові захоплення.

Проте, це не означає, що ваш покірний не знає що відбувається у місті Лева з велосипедними доріжками. Їх знову набудували нових або ж активно цим займаються.

Про одну з таких ваш автор і розповість у черговому пості на блозі, який ви так любите.

Як змінюється велосипедна доріжка до вулиці Льва.

Отже, пам’ятаєте локацію, де знаходиться монумент Героям Небесної Сотні? Так ось, біля нього проходить велосипедна доріжка, яка починається фактично від вулиці Винниченка й до недавнього часу вела у нікуди. Потім щось почали думати якби то вивести велосипедну доріжку на вулицю Льва, але була одна проблема. На одному проміжку дороги не було нормального спуску.

Також читайте:   На велосипедній доріжці біля монументу Героїв Небесної Сотні встановили решітки безпеки

Як це часто трапляється в Україні й у Львові, зокрема, велодорогу заасфальтували, відкрили, а потім закрили на невизначений термін, адже почали займатися облаштуванням спуску.

І ось буквально вчора ваш автор у черговий раз прогулювався біля монументу Героям Небесної Сотні й побачив, що паркан забрали й відтепер велосипедисти можуть курсувати на своїх «конях» біля пам’ятного місця, його об’їхати, а потім через сквер виїхати на вулицю Львва. Єдине щоб хотілося аби забрали звідти сміття й зробили попереджувальні знаки фактично біля вулиці Льва. Реально, поворот крутий і можна в когось влетіти.

На днях візьму свого «улюбленого» й спробую прокататися новою велосипедною доріжкою й написати про всі її плюси та мінуси. А поки що пост підкріплюю класними світлинами.

Монумент і велосипедна доріжка

Стан доріжки

Поворот туди

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.08.2021 пише:

    Проблема не в крутому повороті, а в сходах, злетівши по яких можна реально вбитися якщо раптом поїдеш прямо. А це може статися у випадку з дітьми, або дорослими в темний час доби, а ще якщо в нетверезому стані. Тому я вважаю там терміново щось робити.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*