Вакцинація. Доза №2 - Блог про Львів

Вакцинація. Доза №2

Доза №2

Вакцинація: 2 доза “Модерни” (Центр Довженка).

Організація, звісно, бажає кращого. А тепер про все по порядку.

Прийшов о 9:40 (записаний через helsi на 10:00) В черзі орієнтовно людей 30. Це можна побачити на фото. Запускати почали за 10 хвилин до відкриття. Перших 6 чоловік пройшло із загальної черги. І тут почався кіпіш: “Навіщо тоді цей запис?! Навіщо записувались, якщо ніхто не контролює, кому на який час?!” і. т. д. Наступних 6 чоловік взяли по запису, але ніхто не запитував, на яку годину ти записаний.

Загалом через хаотичну організацію могло дійти і до бійки або двері знесли би на фіг (можете переглянути уривок на відео).

Також читайте:   Про життя в умовах карантину, Великдень онлайн і таке всяке

Самопочуття: нічого особливого. Ніяких побічних ефектів особливо не помітив. Ну вкололи – хвилин 40 після уколу відчуття ніби випив грамів 50 вина на пустий шлунок і цукерку з’їсти забув. Ну і наступних 2 години після щеплення думаєш про велику шаурму ? Хоч перед уколом добре поїв.

Висновок: Якщо маєте настрій послухати скандали, поскандалити самому і покричати – йдіть на вакцинацію вранці, до 13:00. Якщо хочете прийти і зробити щеплення спокійно, не слухаючи ці крики, краще йти після обіду.

Про те, як містер Armikron вакцинувався перший раз читайте ТУТ.

До речі, вже скоро другу дозу вакцини отримає автор блогу. Обов’язково про свої враження розповім. Дочекайтеся…

Автор статті: ARMIKRON.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*