Воробус отримав другу дозу вакцини. Перші відчуття - Блог про Львів

Воробус отримав другу дозу вакцини. Перші відчуття

Друга доза

Як відомо, вчора, 25 серпня, автор блогу отримав другу дозу вакцини під назвою «Moderna». Те, з якими пригодами це відбувалося можна прочитати ось тут, а вже зараз розповім про самопочуття протягом доби.

Ніколи би не міг подумати, що мене – людину з високим імунітетом зламає якась вакцина. Мабуть найбільшою моєю помилкою стало те, що я одразу ж після отриманої ін’єкції я не пішов додому відлежуватися, а попрямував на роботу. Чомусь я був впевнений що нічого не буде.

У перші години дійсно нічого не відбувалося, а ось ближче до обіду почала боліти рука й клонити на сон. Саме тому вже з обіду я пішов додому відлежуватися. Було таке відчуття ніби я розвантажував вагони.

Гірше стало ближче до вечора. В один момент я відчув що починає трясти. Поміряв температуру й отетерів. 35.9 зранку змінилися на 38.2 ввечері. Все ніби нічого, але тіло так ламало що я думав лише як заснути, а сон то не брав. Не пригадую за рік часу щоб я так погано почувався. Кажуть що при високій температурі треба пити жарознижуючі препарати. Випив, але температура не спадала, а ломота була ще більша. Думаю якби не валер’янка, я би в цей вечір не заснув.

Також читайте:   Молодь не ходить на дискотеки?

Паралельно почала дуже сильно боліти рука. Ближче до опівночі вона стала дерев’яною. А тепер уявіть собі що ти постійно пітнієш, треба переодягатися, а рука таке враження ніби оніміла. Ранок покращень не дав. Я знову багато пітнів, температура опустилася до 37.6, але слабість далі відчувалася.

При цьому в один момент почало дуже сильно боліти горло, через годину запекло в ночі, а ще через годину автор блогу відчув нирки. Ось такі от побічні дії вакцини під назвою «Moderna» на мене.

Зараз завершується другий день, міряю температуру, термометр показує 37.1. Ну, це вже принаймні краще чим 38.6. Але, втома всерівно відчувається.

Побачимо що буде завтра, але вже зараз дам поради нашим читачам:

– якщо вкололи вакцину – йдіть відразу ж додому й відлежуйтеся, рукою не рухайте й біль буде меншою;
– не лазьте по вулиці, а тим більше не витрачайте зайві сили на навантаження;
– багато пийте. Саме вода виводить увесь цей шлак з орагнізму;
– запасіться жарознижуючими препаратами та валерянкою;
– бережіть себе.

Комусь вакцина проходить легко, а комусь навпаки – важко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*