Воробус отримав другу дозу вакцини. Самопочуття через два дні - Блог про Львів

Воробус отримав другу дозу вакцини. Самопочуття через два дні

Біль у руці

Що ж, друзі, минуло два дні від часу як я вакцинувався. І саме зараз настав час розповісти про моє самопочуття на третій день, адже у перший, а, особливо, в другий я м’яко кажучи вмирав. Напевно років п’ять точно так погано не почувався. Та що там п’ять років, можливо й десять я взагалі не хворію.

Максимум що могло бути – це температура 37.1 і те один день. А тут після вакцини мене ламає, 38-39 температура. Вже сам був не радий що взявся робити ін’єкцію з гАмерики.

Тим не менше, вже зробив і не було вже куди діватися. Отже, після важкого другого дня суттєве полегшення настало зранку третього. Прокинувся, втома відчувалася, але температури не було. 36.7 – 36.2 – ось такою була температура мого тіла. Та й, якщо чесно, вночі вже спав краще, рука потрохи відійшла і я міг обернутися на ліву сторону. Чомусь люблю спати на цьому боці.

На роботу ще не йшов, знову боліла голова, а ближче до обіду почав відчувати нирочки. Вакцина «Moderna» курча. Паралельно спілкувався з людьми, які теж робили ін’єкції, то в них самопочуття було як у кого: одні казали що було дуже погано, інші, що взагалі нічого не відчули. Це, напевно, як який організм сприймає вакцину.

Також читайте:   Чи варто стрибати в ополонку?

Проте, сімейний лікар мені сьогодні сказав дуже цікаву річ. Виявляється якщо не має жодних симптомів коли тобі вкололи вакцину, то й організм її не сприймає. Полю бас має бути щось не так. Скажімо, та ж рука має боліти.

До речі, вчора вона вже не так боліла як у перші дні. Принаймні, нею вже можу щось піднімати, переодягтися в свіжу футболку. Колись же рука була взагалі дерев’яною.

Але, не думайте, що якщо температури немає, то вже треба йти жити повноцінним життям. Для прикладу, я сходив до сімейного лікаря, повернувся додому й на вечір знову в мене було 37.1. Це означає, що організм ще бореться з вірусом, який у мене вкололи.

Що ще? Ще хочеться їсти й багато пити, час від часу стріляє в голові. Тому, третій день як і другий має бути не дуже напряжним. Навантаження треба робити поступово.

Побачимо як я буду почуватися в наступні дні, але думаю що вже буде значно краще. До речі, мені вже видали паперовий Covid-сертифікат. Як саме відбувається ця процедура читайте у найближчих постах на цьому блозі. Там також є свої нюанси.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*