Воробус вакцинувався. Самопочуття за тиждень - Блог про Львів

Воробус вакцинувався. Самопочуття за тиждень

Самопочуття Воробуса

Минуло близько тижня з часу як Воробус вакцинувався. А, отже, настав час розповісти про самопочуття.

Розпочну з того, що вакцинувався я вакциною «Moderna», про яку останнім часом так багато говорять. У перший день вашого автора нічого не турбувало. Єдине, що після ін’єкції дуже сильно спітнів. Далі ж прийшов додому, повечеряв і ліг спати.

Найцікавіше розпочалося зранку. Прокидаюся аби йти на роботу, а слабкість така ніби я напередодні цілу ніч розвантажував вагони. З труднощами, але я таки піднявся, почав збиратися на роботу, сніданок зробив, але апетиту то не було. Дивина, невже вакцина так на мене впливає?

Паралельно робив заміри температури. Ще у центрі вакцинації мені сказали, що може бути підвищена температура тіла. У мене її не було, навпаки, більше 35.9 температура не піднімалася. У день же, за який я говорив, було близько 36.1, 36.2 тощо.

Поснідав, пішов у душ і відчув біль у руці. Виявляється підняти ліву руку я не мін настільки сильно мене боліла рука.

Прийшов на роботу, сиджу й протягом дня не знаю що зі мною відбувається. Загальна слабкість, мене постійно кидає у піт. Пробую пити валер’янку, але вона допомагає не більше години. З труднощами, але я таки прийшов додому.

Також читайте:   Коли ангіна не дає спокою

До речі, щоб наші читачі знали протягом двох днів мені дуже хотілося пити та їсти. Не пригадую щоб я вставав о 2 ночі й смажив собі картоплю чи варив макарон. І це при тому, що повечеряв ситно о 21 годині.

І лише на третій день стан «космонавта» потрохи минув. А вже зараз на 8-й день після ін’єкції почуваюся прекрасно. Жодних дієт нема, як і обмежень з алкоголем, бо перед вакциною мені активно говорили що його споживати не можна.

Щодо моїх друзів, коханок, то вони мали подібні симптоми як і ваш автор. Єдине лише, що в деяких з них піднімалася температура. Але, ці люди спортом ніколи не займаються й напевно організм не такий має імунітет як у тих же спортсменів.

У 20-х числах мені будуть колоти другу дозу. Кажуть, що від неї буде ще гірше. Тому, я вже потрохи себе готую до цього стану.

Само собою, на блозі, який ви зараз читаєте я про це все розповім.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*