Як підготувати своєму хлопцю незабутній подарунок на день народження? - Блог про Львів

Як підготувати своєму хлопцю незабутній подарунок на день народження?

подарунок хлопцю на день народження

У сучасному динамічному світі вічно занятих людей так мало часу для свята і підготовки для нього. Якщо ви хочете подарувати йому незабутній день народження, зверніть увагу на ці ідеї. Звичайно, всі люди різні і лише Ви знаєте, що сподобається близькій людині. Та, можливо, після важкого робочого дня чи тижня маленькі підказки будуть корисними.

1. Несподіваний сюрприз

Подумайте, що він колись вам сказав, що хотів би зробити чи мати! Часто ці фрази лунають випадково, під час перегляду фільму чи прогулянки. Приготуйте те, що його справді здивує і чого він ніколи не робив. Як варіанти:

  • політ на повітряній кулі
  • політ над Хмельницьким на літаку
  • уроки стрільби
  • участь у раллі
  • похід на концерт улюбленої групи.

політ на літаку

2. Емоційний подарунок

Найцінніші презенти – це емоційно насичені. Якщо Ви плануєте подарувати йому незабутній подарунок, додайте також щось значуще. Лист, де Ви виражаєте, що Ви відчуваєте до цього, якийсь предмет, зроблений Вами, як щось сплетене або розписане вручну, можливо, десерт, зроблений Вами.

Ще одна непогана ідея – відредагувати відео з його фотографіями, знімками та короткими відео. Це може колаж з тих моментів, коли він відчував себе щасливим. Додайте улюблену пісню. Пам’ятайте, що подарунки – це не завжди матеріальні предмети чи речі.

3. Свято для двох

Якщо це день народження в будні, святкуйте серед повсякденних справ. Зустрічайтесь в обідній час і насолоджуйтесь спокійною хвилиною. Зробіть замовлення на своє улюблене місце або принесіть улюблену їжу додому і поїжте разом.

4. Вечірка!

Незалежно від того, чи це вечірка-сюрприз або повністю спланована, Ви повинні зробити це особливою подією. Чудова ідея, якщо вона тематична. Особливо, якщо вечірка буде пов’язана з хобі. Якщо Ви також вирішите, що це буде вечірка-сюрприз, Ви повинні бути обережні, щоб врахувати всі попередні підготовчі заходи.

вечірка

5. Пригода

Ніщо так незабутнє, як святкувати день народження свого хлопця пригодою. Вихідні у кемпінгу, несподівана відпустка, день полювання чи рибалки. Втеча від всіх і всього на декілька днів точно запам’ятається.

6. Потрібний подарунок

Звичайно, що це найбанальніший варіант. Та інколи буває так, що людина мріє про якусь матеріальну річ, та завжди знаходяться якісь важливіші покупки. В такі моменти цей потрібний дар точно принесе радість і нагадуватиме про Вас у процесі користування.

Сподіваюсь, мої поради допоможуть Вам обрати якнайкращий презент для свого хлопця.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*