Способи знищення зайвого волосся - Блог про Львів

Способи знищення зайвого волосся

депіляція

Незалежно від того, любите Ви його, залишаєте, видаляєте чи ненавидите, політика навколо методів видалення волосся для жінок назавжди залишається спірним питанням. Воно особисте і повністю на Ваш вибір.

З багатьма варіантами на ринку може бути складно визначити, який метод найкраще підходить для Вас і Вашого тіла – пошук улюбленого може бути довгою і звивистою дорогою короткочасного болю та випадкових кривавих колін, але як тільки Ви знайдете своє рішення – це буде блаженний кінцевий результат.

Шугарінг

Шугарінг відроджується завдяки своїм довгостроковим ефектам та стійкому потенціалу. Цукрова паста гарно пахне, і відносно проста у використанні. Підходить для всіх тонів шкіри та типів шкіри. Шугарінг не тільки негайно видалить волосся, але також може зменшити його відростання.

Креми для депіляції

Це простий, економічно ефективний метод видалення волосся та ідеально підходить для тих, хто тільки починає видаляти волосся на своєму тілі. У світі варіантів видалення волосся креми для депіляції є найменш болючими, і, на відміну від гоління, немає ризику фактичного кровопролиття. Цей спосіб можна використовувати для видалення волосся на великих площах або в складних, важкодоступних місцях і є чудовим початковим варіантом для тих, хто хоче видалити волосся вперше.

Креми для депіляції знищують волосся трохи вище поверхні шкіри, тому можна очікувати відростання приблизно через два-три дні. Оскільки все волосся видаляється, шовковиста гладка шкіра досягається швидко і без особливого досвіду, але ефект не такий тривалий, як у інших методів.

Також читайте:   Смокі-айс чи різнокольоровий мейк?

З асортиментом та цінами сучасних засобів догляду до та після депіляціі можна ознайомитися тут: https://tanoya.ua/depilation/.

Епіляція електричним епілятором

Едектроепілятор має поганий показник по шкалі болю. Але чим більше Ви використовуєте епілятор, тим менше болітиме.
Оскільки епіляція працює шляхом вищипування окремих волосків з кореня за допомогою пінцета з механічним приводом, тому краще звернути увагу на зони, які не такі чутливі. Ідеальним прикладом є ноги. Оскільки епіляція видаляє волосся з коренем, ефект зазвичай триває до чотирьох тижнів.

Гоління

Існує причина, чому деякі методи видалення волосся стають найпопулярнішими. Дешеве, просте та швидке у використанні, гоління – це безпроблемне рішення для видалення волосся. Просто зверніть увагу на гострі леза. Ефект від гоління триває недовго і залежить від індивідуальних особливостей шкіри. Результат триває від одного до трьох днів.

Віск

Переваги воскової епіляції універсальні, цей метод можна використовувати всюди. Якщо Ви думаєте зробити свій перший віск для бікіні, заздалегідь зробіть ноги. Ви будете повністю підготовлені до того, як це працює. Воскову епіляцію найкраще довірити спеціалісту. А якщо Ви вирішили спробувати самостійно, обов’язково перевірте температуру воску – щоб не обпекти шкіру. При безперервній депіляції воском кількість волосся зменшується, а час стійкого ефекту подовжується. Відразу після депіляції воском не слід займатися фізичними вправами, піддавати шкіру впливу сонця або наносити засоби на шкіру упродовж 24 годин.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*