Де в Києві піца з безкоштовною доставкою: огляд закладів - Блог про Львів

Де в Києві піца з безкоштовною доставкою: огляд закладів

піца

Замовлення готової їжі позбавляє тривалих походів по магазинах і необхідності стояти біля плити. За відгуками більшості киян, замовити найсмачнішу піцу з безкоштовною доставкою можна на сайті ресторану Monopizza https://kyiv.monopizza.com.ua/ru.

Як знайти найкращий заклад із безкоштовною доставкою

Доставка готової їжі – популярна та вигідна послуга. Сьогодні таку послугу надають багато ресторанів та кафе. Однак важливо пам’ятати: якість кухні та послуг може суттєво відрізнятися. Люди, які часто замовляють піцу додому, радять звертати увагу на кілька моментів:

  • Вибір страв у закладі.
  • Якість продуктів та приготування.
  • Можливість замовити піцу онлайн – наявність сайту та його зручність, мобільний додаток та сторінки в соціальних мережах.
  • Вартість страв, знижки та акції, які пропонує заклад.
  • Наявність безкоштовної доставки та її умови.
  • Варіанти оплати – готівкою, банківською картою, онлайн на сайті.
  • Багато корисної інформації про заклад дадуть відгуки на незалежних форумах та рейтинги користувачів.

Огляд кафе та ресторанів Києва, де можна замовити піцу з безкоштовною доставкою

Рейтинг найкращих піцерій міста складено за оцінками відвідувачів та їх відгуками на зовнішніх ресурсах. До топ-5 найкращих увійшли:

  1. Ресторани мережі Monopizza. Цей тренд став безперечним лідером багатьох рейтингів. Один із девізів закладу – «піца має бути соковитою та смачною». На сайті ресторану близько 20 видів улюблених ласощів. Тут знайдуть для себе підходящий варіант шанувальники традиційної італійської кухні та любителі пробувати щось нове. Можна замовити додатково салат, десерт чи прохолодний напій. Досвідчені піцайоло приготують улюблену страву з добірних продуктів лише за 15 хвилин, кур’єр прибуває за вказаною адресою через 30-60 хвилин. Щоб отримати безкоштовну доставку, достатньо замовити 1 вид піци.
  2. На другому місці у рейтингу – OBALDINI PIZZA. Замовити страву можна через сайт або за телефоном. Середній час доставки складає 1-1,5 години. На відстані від ресторану до адреси понад 10 км. вартість мінімального замовлення збільшується.
  3. Третю позицію зайняла родина ресторанів MAFIA. Тут готують традиційну круглу піцу та овальну метрову для великої компанії. Термін доставки – від 1 години.
  4. Четвертий рівень рейтингу дістався мережі PizzaHouse. Тут пропонують страви італійської, японської та американської кухні. Доставка додому чи в офіс уподовж години.
  5. Завершує топ-5 найкращих закладів мережу Mamamia. На сайті можна замовити піцу, комбо-бокси, напої та салати. Мінімальна сума для безкоштовної доставки підвищується на 50% у вихідні та святкові дні.

    піца

    Замовити піцу у ресторані №1 рейтингу дуже просто. У меню сайту потрібно вибрати страву, яка сподобалася, вказати свою адресу та спосіб оплати. Для зручності клієнтів розроблено мобільний додаток. Він має простий та зрозумілий вигляд. Тепер гості Monopizza можуть замовити додому гарячу вечерю, навіть перебуваючи на роботі чи у транспорті.

    Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*