Де в Одесі найкраща піца? - Блог про Львів

Де в Одесі найкраща піца?

піца

Піца – універсальна страва, доречна на багатьох заходах. Сьогодні є багато варіантів її приготування, проте традиційний рецепт популярний донині. В Одесі смачну італійську піцу готують в декількох закладах, кращим з яких вважається Monopizza, згідно з відгуками городян. У ресторані багатий асортимент і є можливість оформити доставку на будинок прямо на сайті: https://odesa.monopizza.com.ua/ru.

ТОП-5 закладів в Одесі з кращою піцою

Основні критерії, яким має відповідати страва, – вручну приготоване тісто, ретельно вимішене кухарями, натуральні і якісні продукти, соковиті і стиглі овочі.

Не всі ресторани дотримуються цих правил. Не зайвим буде, перш ніж замовляти ознайомитися з переліком перевірених закладів:

  • Monopizza. У ресторані дотримуються нюансів приготування традиційної італійської піци. Кухарі – справжні майстри своєї справи, здатні перетворювати готування в мистецтво. На кухні цього закладу раз по раз народжуються шедеври, здатні привести в гастрономічний захват самого досвідченого клієнта;
  • Smilefood. Працює тільки онлайн. Доставка тут цілодобова і швидка, що дозволяє насолодитися свіжою, гарячою піцою в будь-який час;
  • Domino’s Pizza. Оформити замовлення можна не тільки на сайті, але і в мобільному додатку, що вкрай зручно. Меню різноманітне, надаються знижки та акції, тому трапеза вийде не тільки смачною, а й вигідною;
  • Pomodoro. Тут можна замовити будь-яку піцу, як на товстому, так і на тонкому тісті. Доставка здійснюється цілодобово, а умови краще уточнювати на сайті;
  • Cipolle Pizza Bar – маленька Італія в серці Одеси. Атмосферний і затишний заклад з багатим вибором смачної піци.
    Кожен житель або гість міста зможе вибрати ресторан, який відповідає його вимогам і смакам.

Monopizza – правильний вибір для незабутньої вечері

Тут простота межує з вишуканими поєднаннями: начинка з прошутто і грушами, крем-сиром і печеним перцем, з морепродуктами – знайдеться піца на будь-який смак.

піца

Відточені до досконалості технології дозволяють прискорити приготування без втрати якості страв. Якщо раптом захотілося заглянути в ресторан після напруженого робочого дня, не доведеться нескінченно довго чекати, щоб насолодитися насиченим ароматом і пікантним смаком свіжої та гарячої піци.

Тісто виходить пишним, рум’яним, хрустким. Секрет в тому, що замішується воно на заквасці з використанням крафтового борошна, крім пшеничного. Щоб гість міг скуштувати і оцінити по достоїнству цей смак, пропонують безкоштовний соус як бонус.

Monopizza також доставляє їжу додому: не обов’язково перетинати все місто, щоб побалувати себе соковитим ласощами. Достатньо зателефонувати по телефону або оформити замовлення на сайті – і краща піца в Одесі з’явиться на домашньому столі! Час роботи ресторану з 10:00 до 22:00.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*