Як купити черевики, в яких можна безпечно протистояти снігу - Блог про Львів

Як купити черевики, в яких можна безпечно протистояти снігу

зимові черевики

Наближається зима, і хоча всім комфортно у себе вдома, причин, щоб гуляти на вулиці чимало – навіть за мінусових температур. Тим не менш, Ваші звичайні полотняні кросівки просто не витримають погоди і не зігріють Вас, коли вони потраплять на слизьке, засніжене покриття. Вам потрібно придбати відповідну пару зимових черевиків.

Якими б м’якими або безморозними не були Ваші зими, ось на що слід звернути увагу при виборі гарної пари зимових черевиків.

Водонепроникність

Більше швів означає більше способів проникнення води у ваше взуття. Шукайте черевики, які мають герметичні шви або виготовлені з водонепроникних матеріалів, таких як гума та Gore-tex. Багато зимових черевиків мають гумову оболонку, що простягається від носка до п’яти, що є інструментом захисту від кількох сантиметрів снігу або калюж. Чим вище гумова частина і каблук, тим краще. Крім того, язик повинен бути прикритий щоб запобігти потраплянню сміття, дощу та снігу. Хороші зимові черевики чоловічі матимуть язики з корінням, яке прошите глибоко в черевику.

Тепло

Зимове взуття повинно зігрівати ваші ноги. Вони можуть зробити це кількома способами. Багато брендів вибирають певну ізоляційну підкладку, таку як Thinsulate та Primaloft у різних кількостях, щоб досягти комфортних температурних показників ніг при температурі зовні значно нижче нуля. Синтетичні матеріали та натуральна вовна також є звичними матеріалами для збереження ніг у теплі. Синтетична підкладка, як правило, легша і дешевша, але вона також має тенденцію через деякий час ставати «пахучою» в порівнянні з натуральною вовною.

Також читайте:   Жіноче взуття на літо: рекомендації і поради

Зчеплення з поверхнею

Оскільки температура наближається до нуля, земля стає все менш надійною, щоб утримувати вас у вертикальному положенні. Дощ перетворюється на сніг і лід, і всі вони в поєднанні з силою тяжіння грають проти Вас. Тому щеплення життєво необхідне. Зимове взуття часто має крупніші виступи на підошвах, щоб краще хапатися за крижану землю. Деякі компанії навіть використовують матеріали підошви, спроектовані так, щоб залишатися м’якими та гнучкими навіть при мінусових температурах.

І не відкладайте покупку на останній момент, бо з початку сезону ціни традиційно лізуть догори. Ходові розміри швидко “розлітаються”, і для Вас просто не залишиться якісного товару – доведеться вибирати з того, що є. Комфортної Вам зими та цікавих прогулянок у зручному взутті!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*