Як потрапити до лікаря в умовах “COVID-19”. Реалії

Черги

Цей же пост був присвячений темі здоров’я. Нещодавно вашого автора заболіли очі й мені якби цього не хотілося потрібно було піти на огляд до спеціаліста. А тепер уявіть собі що в країні зараз знову збільшення приросту коронавірусу, лікарів цікавлять лише хворі, вакцини і так далі.

Але, око вашого автора болить, то що мені робити? Йти у приватну клініку, де за все потрібно платити? Але, для чого я тоді підписував угоду з сімейним?

Що я роблю? Телефоную пану сімейному лікарю аби він дав мені направлення до офтальмолога. Здійснив дзвінків 20-ть, не відповідає…

Що ж робити? Збираюся, йду в поліклініку в години візиту «окуліста», приходжу в реєстратуру, хочу взяти талон на візит й у відповідь чую: «система висить, приходьте пізніше». Можливо я на роботі працюю чи мені немає що робити як тинятися поліклініками.

Як Воробус ходив отримувати друкований “Covid-сертифікат”

Йду до офтальмолога без жодних документів. Стукаю у двері й кажу що у мене проблема, до сімейного достукатися неможливо, око болить гірше та гірше. Після моїх слів лікуючий погоджується мене оглянути. Виписує мені мазі й рекомендує автору блогу сходити ще на прийом до дерматолога. Починаю сміятися, адже «наша пісня стара й нова починайте співати по-новому».

Також читайте:   Топ-5 порад для вагітних: як займатися сексом?

Намагаюся потрапити на візит і до цього лікаря. Знову йду в реєстратуру, знову «система висить», черги кілометрові на вакцину, їм не до мене. Це добре що через знайомих вдалося домовитися що б дерматолог мене прийняла без направлень. В іншому випадку довелося би чекати два тижні.

Воробус отримав другу дозу вакцини. Самопочуття через два дні

Приходжу додому, минає день, телефонує сімейний лікарі й жаліється, що у них зараз пік хворих на «COVID-19» і він банально не встигає за всіма. Направлення може виписати, але якщо я запишуся через реєстратуру. А там знову «висить», невідомо на який день є вільні місця, можна нахапатися «Дельти» у тій черзі й так далі.

Тому, хворіти зараз зась, або ж йти до приватного лікаря. Реформи – це добре, але в умовах «ковіду» треба й думати за людей, в яких болить зуб, око, вухо….

Черговий рагулізм під час вакцинації, або як я отримав другу дозу

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*