5 порад щодо вибору ресторану, дружнього до дітей

ресторан, дружній до дітей

Останнє, з чим Ви, ймовірно, хочете мати справу, це хвилюватися про те, чи задовольнить ресторан, у якому Ви перебуваєте, потреби Вашої родини. Звичайно, важливо переконатися, що Ви зможете насолоджуватися їжею і відпочинком разом з дітьми. Якщо Ви задасте собі ці п’ять важливих запитань й отримаєте на них відповіді, то станете більш поінформованими при виборі ресторану, який підходить для дітей.

Чи пропонує ресторан меню, дружнє для дітей?

Багато ресторанів пропонують дитяче меню. Ці продукти загалом схожі на страви, які є в їхньому звичайному меню, але з меншими порціями. Деякі пропонують спеціальні пропозиції, такі як безкоштовний десерт чи напій.

Іноді вибір досить обмежений, що не дуже добре, якщо Ваша дитина вибаглива в їжі. У будь-якому випадку, якщо тільки визначаєтеся, де поїсти з дітьми, зателефонуйте у ресторан заздалегідь і запитайте, чи є дитяче меню. Також запитайте, чи можете Ви вибрати пункт зі стандартного меню, але в меншій порції. Якщо так, спробуйте заздалегідь вибрати, що хоче дитина, щоб обідати без стресу.

Чи є крісла для дітей?

Як будуть їсти Ваші діти, якщо вони не зможуть дістатися до їжі? Або ще гірше, що якщо їм доведеться сидіти на Ваших колінах і кидати свою їжу на Вас?

ресторан, дружній до дітей

Завчасно дізнайтеся, чи є для Ваших дітей дитячі стільчики чи бустери. Витратьте час, щоб перевірити, чи є стільці та сидіння, які вони використовують, міцними та важкими. Якщо Вашим дітям не комфортно, швидше за все, нікому з Вас не сподобається ваш обід.

Також читайте:   Воробус відкрив і закрив лижний сезон. Частина перша

Чи легко зайти в ресторан і вийти з нього?

Для сімей з візками або маленькими дітьми занадто багато сходинок, кутів або важко доступний туалет не робить заклад дуже зручним для дітей. Ресторани з пандусами – ідеальний варіант, якщо Ви хочете завезти дитину в ресторан. В ідеалі Ви також хотіли б бути в ресторані з відкритою терасою, де є багато місця, щоб Ваші діти не поранилися випадково.

Чи привітний та обізнаний персонал?

Давайте подивимося правді в очі: немає нічого гіршого за жахливе обслуговування в ресторані. Ще гірше, якщо Ваша дитина голодна і вередує. Розпитайте або подивіться на відгуки, щоб дізнатися, чи є в ресторані, який Ви хочете відвідати, привітний персонал.

Чи є заходи, дружні до дітей?

Чим менше Вам доведеться думати про те, як розважити дітей під час обіду, тим краще. Дослідіть і подивіться, які види діяльності пропонують місцеві ресторани, наприклад, розмальовки, олівці або білий папір на скатертинах, щоб Ваша дитина могла малювати.

ресторан, дружній до дітей

Деякі ресторани заходять так далеко, що встановлюють канали, прийнятні для дітей, на своїх телевізорах біля бару. Інші включають роздачу повітряних куль або зошита для занять, щоб забрати додому чи зручний дитячий майданчик поряд. Чим більше заходів пропонує ресторан, тим більше шансів, що Ваша дитина чудово проведе час.

Не потрібно особливих зусиль, щоб забезпечити Вашій родині безтурботний обід або вечерю, необхідно лише знайти відповідний заклад.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*