Піцерія в Хмельницькому з безкоштовною доставкою та вигідними акціями – Monopizza - Блог про Львів

Піцерія в Хмельницькому з безкоштовною доставкою та вигідними акціями – Monopizza

Monopizza

За популярністю серед замовлень take away піца стала стравою номер один в багатьох куточках світу. І в Україні сьогодні італійську страву можна знайти майже у кожному кафе та ресторані.

Серед кращих закладів, що спеціалізуються на приготуванні піци – Monopizza на Кам’янецькій вулиці. Ресторан пропонує в тому числі замовити піцу в Хмельницькому з безкоштовною доставкою додому.

У чому особливість «Монопіци»

Monopizza має кілька значних переваг серед решти піцерій міста:

  1. Склад страви. Для замісу тіста тут використовують тільки цільнозернове борошно крафт та натуральну закваску, що робить піцу дієтичним продуктом.
  2. Широкий асортимент. У меню представлені основні страви з начинками за будь-якими уподобаннями: з овочами, фруктами, м’ясом, грибами та кількома видами сиру.
  3. Автоматизація приготування. Завдяки конвеєрній випічці ваша піца буде готова вже через 7 хвилин після замовлення.
  4. Можливість безкоштовної доставки в будь-який район Хмельницького. При чому навіть при замовленні однієї піци за повною ціною.
  5. Оперативна робота кур’єрів. Ваше замовлення привезуть за 20-30 хвилин. I менш як за годину — на околицю чи в передмістя.

Ресторан приймає замовлення щодня з 10 до 22 години. Вибрати піцу можна як у самому закладі, так і на офіційному сайті Monopizza. Ви також можете оформити замовлення заздалегідь на вказаний час – і отримати гарячу свіжу страву хвилина в хвилину.

Меню ресторану

«Монопіца» радує своїх гостей великою різноманітністю меню:

  • близько 20 видів піци;
  • фокача — італійський хліб: класичний з оливковою олією та трьома начинками;
  • салати з моцарелою, томатами, прошуто;
  • десерти;
  • чай і безалкогольні напої.

Крім того, у вас є можливість додати до страви закуски у вигляді сирів, оливок, кукурудзи, томатів, зелені, прошуто, ковбас, ананаса з розділу «Доповнення» на сайті.

Акційні пропозиції

Клієнти люблять «Монопіцу» за постійні акції. Ознайомитися з усіма пропозиціями можна на офіційному сайті ресторану, а також на сторінках піцерії в Instagram та Facebook.

Заклад пропонує відразу кілька акцій:

  • щотижнева знижка на окремі позиції меню;
  • 3 піци за ціною 2;
  • індивідуальна знижка у розмірі 20% від чеку на честь дня народження.

При формуванні замовлення враховуйте, що щотижневі пропозиції не сумуються з іншими акціями.

Оплата

Ресторан приймає оплату в будь-якій зручній для вас формі – готівковим розрахунком або банківською карткою Visa / MasterCard. Другий спосіб доступний для розрахунку прямо на сайті закладу.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*