Секрети догляду за шкірою обличчя восени - Блог про Львів

Секрети догляду за шкірою обличчя восени

догляд за шкірою обличчя восени

Подібно до того, як Ви міняєте свій гардероб кожні кілька місяців, важливо зробити те ж саме і для своїх процедури краси, особливо коли літо змінюється осінню.

Нещодавно помітили, що Ваша шкіра лущиться і виглядає тьмяною? Ймовірно, винна зміна сезонів – зміна клімату може призвести до накопичення мертвих клітин шкіри, що, у свою чергу, призводить до затримки жирів та бактерій під поверхнею та збільшення висипань – і на додаток до цього, цілком ймовірно, що Ви проводите більше часу в приміщенні та увімкнули центральне я, тому Вашій шкірі буде потрібно більше зволоження.

Секретами догляду за шкірою обличчя в осінній сезон діляться фахівці мережі салонів краси PIED DE POULE – https://p-de-p.com/.

Скиньте шкіру з ензимним пілінгом

Більш ніжна альтернатива хімічному пілінгу (так ідеально підходить для чутливої шкіри). Ферменти ензимного пілінгу м’яко розщеплюють кератиновий білок, який утримує мертві клітини шкіри у верхніх шарах шкіри. Результат? Шкіра виглядає більш яскравою і гладкою. Багато людей також повідомляють про чистіші пори, зменшення висипань і навіть менше врослого волосся (при використанні в якості засобу для догляду за тілом).

Введіть у догляд олії

Постійне перемикання температури (опалення приміщення, холодні поїздки на роботу, гарячий душ) порушує баланс вологості шкіри, а це означає, що шкіра може лущитися і стати більш сухою в осінні місяці. Додавання олії у ваш розпорядок дня не тільки живить шкіру в короткостроковій перспективі, але також допоможе вашій шкірі покращити утримання вологи в довгостроковій перспективі. Шукайте суміші кількох олій, які ґрунтуються на перевагах різних інгредієнтів.

догляд за шкірою обличчя восени

… І вітамін С

Щоб зберегти ваше літнє сяйво в холодні місяці, вітамін С допоможе освітлити та підвищити шкіру, стимулюючи вироблення колагену, щоб шкіра могла краще утримувати вологу, і допомагаючи захистити її від зовнішніх агресивних факторів. Більше того, це також допоможе шкірі відновити будь-які потенційні довгострокові пошкодження.

Також читайте:   Білизна, яка має бути у гардеробі кожної жінки

У літні місяці наша шкіра піддається вищій концентрації шкідливих ультрафіолетових променів, які можуть призвести до пошкодження і передчасного старіння шкіри. Використання вітаміну С допоможе виправити та повернути усунення пошкодження, а також допоможе зберегти рівний тон і текстуру шкіри та посилити природне сяйво шкіри.

Використовуйте більше зволожуючих засобів

Оскільки осінь змінюється зимою, ви, ймовірно, відчуєте ще більшу сухість (особливо навколо ділянок, де ваша шкіра ніжна, як-от очі та губи), тому зараз хороший час, щоб додати шкірі додаткове зволоження, готуючись до великого морозу. Більшість зволожуючих масок, бальзамів і мазей не потрібно змивати, щоб ви навіть могли нанести їх і залишити на ніч для додаткового зволоження.

Не забудьте про SPF

Є одна частина вашого літнього догляду за шкірою, яка повинна залишатися незважаючи ні на що. Важливо, щоб SPF був частиною вашого режиму догляду за шкірою взимку, оскільки ультрафіолетові промені сонця так само шкідливі (пам’ятайте, випромінювання сонця може проникати через вікна).

догляд за шкірою обличчя восени

Відкрийте пробіотичний догляд за шкірою

Пробіотичний догляд за шкірою діє приблизно так само, як пробіотичні добавки на наш кишечник – вони допомагають йому підтримувати баланс. Якщо ви класифікуєте свою шкіру як «комбіновану» і виявите, що вона може непередбачувано коливатися між сухою та жирною, то використання сироватки або зволожуючого крему з пробіотиками може допомогти тримати все під контролем.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*