Бустерна доза. Пристрасті у мережі

Бустерна доза

Пост про бустерну дозу, яку зробила собі наша читачка Arwenita викликав серйозну дискусію у мене на сторінці автора блогу в соціальній мережі фейсбук. Там настільки серйозні пристрасті, що я не можу опублікувати їх у себе в блозі.

Перед тим як їх читати наведу статистичні дані захворюваності на 21 січня 2022 року – (+20 156 нових підтверджень COVID-19).

Висновки робіть самі:

Володимир Помф’юк
«Отримання бустерної дози. Що варто знати»
Варто знати, що ізраїльські дохтори вже заявили, що навіть їхня 4-разова вакцинація від нової “хвилі” Омікрону не врятує – знов буде ріст захворюваності, госпіталізацій і т.д.

Юлія Заблоцька
Володимир Помф’юк жодна вакцина не убезпечує на 100% від інфікування. Вона (якщо мова про мРНК-вакцини) дає приблизно 90% зниження ризику потрапити в стаціонар, реанімацію і на той світ. Вважаю, що це цілком достойний захист на даний момент.

Yaroslav Yaroslaw
Юлія Заблоцька в країнах з вдвічі більшою овцинацією за Україну більша смертність від модного грипу. Може нарешті варто включити мозок, подивитись на сусідів і зробити правильні висновки, а не займатись пропагандою овцинації, яка допомагає хіба пошвидше відправитись на той світ?

Юлія Заблоцька
Yaroslav Yaroslaw ви помиляєтесь у стількох фактах, що я навіть не буду витрачати час на вашу просвіту з питання вакцинації ? Хочете природній відбір – ну що ж, і у такого методу прихильники є. До речі, про сусідів. Чеська співачка навмисне заразилася коронавірусом, щоб отримати свій імунітет і не вакцинуватися. Померла. І включений мозок не допоміг.

Також читайте:   Хропіння

Петро Грева
Шановна…2.7 процентів летальних по Україні і це враховуючи суцільні приписки…не лякайте людей,а краще підтримайте і направляйте на здоровий спосіб життя.Я в 59 не знаю що таке лікарня і не збираюсь садити свою імунну та цікаво,що ви будете говорити максимум через два роки…коли захворюваність буде в рази більша.

Yaroslav Yaroslaw
Юлія Заблоцька Англія вже прозріла і скасовує всі обмеження, а ти і далі носи масочку і ширяйся кожного кварталу

Юлія Заблоцька
Петро Грева от саме такі, хто виписував подібне, потім хапали лікаря за руку в реанімації і благали: “Врятуйте! Хочу жити!” Я з лікарями спілкуюсь і чудово знаю, що відбувається. А от вакциновані переносять хворобу значно легше – теж інформація від лікарів. Зважаючи на використане вами словосполучення “садити імунну”, вам би курс біології ще шкільний повторити не завадило. І до речі, від ковіду помирали спортсмени, які вели ідеально здоровий спосіб життя і не мали жодних супутніх хвороб. Задумайтесь.

Юлія Заблоцька
Yaroslav Yaroslaw скажіть своїм батькам, щоб вони пояснили вам, що незнайомій людині тикати некультурно. Якщо вони не спромоглися цього зробити, поки ви ще пішки під стіл ходили.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 22.01.2022 пише:

    Це не пристрасті, це просто антиваксерський срач. Не зрозуміло для чого поширювати їхню маячню.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*