Рік, який минув - Блог про Львів

Рік, який минув

Рік, який минув

Дякую року, що минув….

Дорогі друзі, сьогодні десь серед львівського дощу і снігу розтануть останні миті року, що минає. Він був непростим, але дуже багатим на ласки і щедроти від кожного з Вас.

Сьогодні в тиші Новорічного вечора, я хочу подякувати всім тим, що були поруч на Синайській Горі і в Дахабських глибинах, хто будив кавою у Винниках, хто дозволив в своєму домі зберігати мою мрію, яка в тому домі і отримала крила для життя.

Я дякую за той найкращий в світі запах фарби, який відкриває мені двері у багатьох майстернях Львова, а далі творить нову місію.
Я дякую всім, хто мене лікував цього року, провідував з улюбленими смаколиками.
Я дякую всім, з ким я проїхала Нарешті!!! цього року шляхи Волині звідки моя бабуся Павля і Тернопільщини, яка подарувала мені не тільки мого Дідуся, але , як виявилося і Сліпого.
Я хочу подякувати всім, хто пам’ятає про тих, хто живе за межею бідності, чи потреби. Люди, Ви наділені, найбільшою чеснотою щирості і милосердя. За цей рік ліки ми передавали не тільки воїнам, а навіть у маленькі села, де немає аптек.
Я хочу подякувати о Олегу за молитву на вершині Синаю і о Тарасу за псальма на воді.
Я хочу подякувати всім хто працює в королівстві Музею, і збагачує його своєю працею, і неймовірним серцем. Я дуже скоро чекаю зустрічі з кожним з Вас.
Я дякую за ЛЮБОВ, яка приходить тихо….
У звуках музики і розкоші голосу, у фарбі нових полотен до колекцій, і досконалих рамах до портретів, дякую за нові рецепти для кухні і кухонний комбайн ;)))…. За книжки, які за цей рік за вагою вже певно перевищили вагу мого тіла….
За малинову конфітюру і тістечка, обрус і найфантастичніше в’язане покривало, за сукню, яка чекає події :)))) і скоро вже десь вигуляю, надіюсь ?
За замки і печену картоплю, за концерти і конференції, за квіти і витинанки …
Дякую за прийняття і науки, це те, що немає ціни……
Нехай цей рік, що скоро проявиться тонкими візерунками на вікнах, ввійде в дім кожного радістю і гармонією. Ввійде і за руки приведе те, чого не вистачає саме Вам, і на що Ви так довго чекаєте, і нехай це щось;) наповнить дім світлом і назавжди оселиться в ньому.

Також читайте:   Проблема бездомних котів

Обіймаю кожного з вас я.

Автор статті: Olena Bilous.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*