Підсумки 26 лютого 2022 - Блог про Львів

Підсумки 26 лютого 2022

Молотова

Навіть у найстрашнішому кошмарі за всі мої 36 років я не бачила такого. Якби мені років 10 назад сказали, що відбуватиметься у містах, на вулицях України, я б нізащо не повірила. Рашистська наволоч розстрілює мирних жителів, дітей, яким не виповнилося ще й 2 років. А у своїх спільнотах бреше, що це все роблять наші ЗСУ, аби втримати владу. І росіяни вірять…

І радіють загибелі наших дітей. Уявіть, якою ж конченою тварюкою треба бути, щоб таке писати! Нічого, Бог все бачить: і їм та десяткам їхніх поколінь ще будуть прилітати бумеранги. І хай потім не питають “за що?” За все!

Емоції в сторону. Тепер щодо Львова. В цілому спокійно, якщо не враховувати кілька сирен повітряної тривоги за день (не менше 5). У Сихівському районі нами були помічені 2 мітки, вже кимось завбачливо засипані землею. За офіційними даними, таких міток по Львову було дуже багато. Отже, є і в нас гниди. Сподіваюсь, що СБУ пильно придивляється до переселенців, аби разом з тими, кому реально потрібна допомога, не проникли замасковані диверсанти.

Вийшли з дому, пройшли метрів 50 і вперлись поглядом у свіжонаклеєний на стіну магазину наказ військового комісара Сихівського района: “усім військовозобов’язаним негайно прибути у військкомати”. Також писалося, що мають бути абсолютно всі: і придатні, і непридатні, і напівпридатні.

Також читайте:   «Парламентський клуб» як дзеркало української влади

Що ж, наказ є наказ. Тим більше в умовах воєнного стану. Я знайшла сторінку Сихівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Фейсбуці, бо на телефоні там ніхто чомусь не відповідає.

Чоловік сконтактував з представником центру і спитав, що йому, обмежено придатному за станом здоров’я, робити. Цікавило, чи треба з’являтися у військкомат, чи не варто забирати час в інших, здорових чоловіків. Отримав відповідь, що явка обов’язкова, але потрібно мати з собою медичні документи, що підтверджують проблеми зі здоров’ям. Ще сказали, що він буде направлений на допомогу в тилу. Ну й чудово!

Діма має бойовий настрій, поксерив документи, повстидався фотографуватися 3х4, бо не поголився, і запланував візит у військкомат. Але я поставила єдину умову: якщо йти, то тільки разом. Буду добровольцем ? Так, поки не забула, треба пошукати вдома пінопласт з коробок – на коктейлі Молотова піде.

Завтра прозвітую про відвідини військкомату. Слава Україні!

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*