В “Ашані” на Стрийській заборонили продаж алкоголю - Блог про Львів

В “Ашані” на Стрийській заборонили продаж алкоголю

Заборона

Вчора, 28 березня, на блозі, який ви зараз читаєте, вийшов пост про ТРЦ «Кінг Крос Леополіс», а саме про те, що в закладі, де розташований гіпермаркет «Ашан» люди й на далі купують продукти та інші засоби існування. А найбільше мене вразило, що там масово скуповують алкоголь.

У країні війна, кожного дня на нас впускають ракети, гинуть люди, ви що там всі здуріли? А коли побачив ще що замість того, аби йти допомагати людям у волонтерській діяльності вони стоять у черзі за пивом? Ну, це взагалі повний дурдом. «Ашан» активно підтримує ворога-агресора, плюс ще й продає алкоголь? Біженцям тут скоро буде не до війни, а вони будуть як курорті.

Вчора, одразу ж після опублікування мого посту на блозі, який зараз читаєте й згодом поширення у соціальних мережах, наш читач Святослав у коментарях опублікував документ, в якому зазначено, що Львівська обласна військова адміністрація заборонила продавати слабоалкогольні та алкогольні напої на території села Сокільники. Сільський голова Тарас Сулимко розпорядження підписав і вже сьогодні, 29 березня, продаж алкоголю було зупинено.

Також читайте:   Пасивний дохід: для чого він нам?

З цим документом можна ознайомитися нижче:

Документ

Також читав в інтернеті багато постів, що від початку блокування продажу алкоголю в «Ашані» люди ще й мали вийти на протест як у Польщі аби французька компанія не отримувала прибутків і, таким чином, не підтримувала фінансову сторону клятої росії.

Будемо тримати цю ситуацію на пульсі. Цікаво ще як там поживає мережа «Metro». Вони ж ніби теж вирішили не виходити з ринку агресора. А у Львові мережа працює.

Пишіть у коментарях що ви знаєте, читачі блогу по даній тематиці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*