Плани на літо. Частина друга - Блог про Львів

Плани на літо. Частина друга

Плани на літо

Для того, щоб не змарнувати літо, я склала список із 50-ти справ, які намагатимусь зробити в час канікул. Вчора була перша частина, а ось і продовження. Сподіваюсь все зробити, або як вийде)) Насолоджуйтесь читанням.

  1. Зайнятися спортом. Спорт нікому не завадить, бо ваше тіло стане струнким і сильним. Хіба що не перестарайтесь, бо будете, як скелет ходити.
  2. Сходити в конюшню. Можна взяти яблука і моркву, щоб погодувати коників. Краще навіть покататися на конях. Від них трохи штиняє, тому це для тих, хто любить тварин.
  3. Погуляти під дощем з друзями. Літній дощ завжди прекрасний і дуже часто теплий. Заряд настрою буде на цілий день.
  4. Сходити на рибалку. Взяти із собою надувний матрац і купальники, щоб поплавати. Можна також сходити в похід у гори, якщо не боїтесь змій і труднощів, тому що це складно.

    похід у гори

  5. Сплести віночки і подарувати їх перехожим людям. Звичайно, ще треба вміти їх плести, в мене вони чогось не виходять, хоча це й не так тяжко.
  6. Почати вести щоденник справ. Ця річ може допомогти спланувати свій день і туди можна записати плани на літо))
  7. Прочитати велику книгу за один день. Книга – річ хороша, краще читайте паперову книгу, а не електронну. Підбирайте цікаві книги, щоб справді хотілось читати.
  8. Подивитись на зіркове нічне небо. Я і сузір’я бачила, і мені це сподобалось. Хіба що треба придивлятись добре, щоб точно побачити. Я бачила сузір’я Великий віз (або Велика Ведмедиця) на Новий рік. Літом можна піти на велике поле і так краще буде видно усе небо.
  9. Організувати вечірку на вулиці. Приготувати багато коктейлів і запросити всіх друзів. Теж треба гучну музику і басейн. Ну яка ж вечірка без басейну? Потрібно там плавати і обов’язково когось туди скинути)).
  10. Наловити метеликів. З цим треба трохи помучитись, але зате можна зробити багато гарних фото. Потім, звичайно, їх треба відпустити. Також можна спробувати спіймати ящірку.

    ящірка

  11. Виростити якусь рослину (помідори, суниці, яблука, лимон, авокадо, манго, можна щось тропічне). Я люблю рослини і в мене ростуть великі лимони. Вони виросли випадково, коли я просто кинула кісточки в землю, та яка різниця.
  12. Зробити мілкшейк або мохіто. Можна пригостити друзів і взяти ці напої на вечірку. Ось різні напої, які можете приготувати.
  13. Взяти участь у якомусь конкурсі. Конкурси завжди класні, в них можуть бути якісь нагороди та подарунки.
  14. Сходити в цирк. Найкраще взяти із собою попкорн і ще якісь солодощі. Тварини в цирку такі класні і розумні!
  15. Зібрати пазли на 1000 частинок. Це для терплячих, тому треба буде трохи помучитись.
  16. Зробити подарунки рідним. Подарунки люблять дуже багато людей, тому їм буде приємно.
  17. Зіграти в боулінг. Боулінг – класна гра, тому всім раджу зіграти. Беріть із собою друзів.
  18. Сходити на концерт. На концертах завжди класно. І звичайно, беріть “вкусняшки” і друзів.
  19. Погуляти в парку. Теж треба набрати різних чіпсів, солодких водичок і друзів, звичайно, кличте з собою. Якщо у вас є котик або собака, то беріть їх з собою. Тварини люблять гуляти, особливо собаки.
  20. Покупатися в фонтані. Звучить трохи смішно, але точно буде весело. У Львові біля Форуму є такий фонтан і біля Оперного театру.

    фонтан

  21. Завести нових друзів. Друзі – це завжди добре. Але найкращі друзі – це з якими ви можете біситися і говорити на будь-які теми, тому що ви їм довіряєте.
  22. Погодувати бездомних тварин, зробити їм хатинку або забрати собі. Тваринки теж хочуть любові.
  23. Зробити годівничку для птахів і часто насипати туди корм або пшеницю. Годівничка частіше може знадобитися зимою, тому що взимку під снігом немає їжі.
  24. Сходити в ресторан з друзями. В ресторанах смачно готують і не треба морочитись з приготуванням. Гроші не забудьте))
  25. Запустити повітряного змія. Його найкраще запускати у вітряний день. З друзями буде веселіше…

Хай ваше літо буде без війни, і на морі на пляжі))

Читайте блог Воробуса та підписуйтесь на мої соцмережі:

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*