Куди зникла більша частина побутової хімії? - Блог про Львів

Куди зникла більша частина побутової хімії?

Побутова хімія

Прямо зараз відбувається щось, про що немає в жодному ЗМІ. Тихо і майже непомітно. Майже – тому що в епоху інтернету навряд чи можна щось аж так засекретити.

Сьогодні я склала список, що нам потрібно купити з побутової хімії на найближчі кілька місяців. Вже 2 чи 3 тижні регулярно заглядала в магазин EVA – потрібних товарів не було. Спочатку думала, що, може, ще не привезли. Потім вирішила, що саме у цієї мережі є якісь проблеми з постачальниками (раптово з полиць зникли усі жіночі дезодоранти різних торгових марок, а замість них поставили одні Fa). А сьогодні я була здивована тим, що магазини EVA і Watsons напівпорожні. Залишки товарів “розмазані” по полицях, щоб не було сильно помітно, що багатьох товарів немає. До того ж з Watsons неможливо зробити замовлення з інтернет-магазину (аргументують це військовим станом у країні). Дивно, адже всі інші мережі давно відновили такий формат роботи у відносно безпечних регіонах.

Також читайте:   Як Воробус катався на човні в центрі Луцька

Повернувшись додому, зайшла на сторінку Prostor. Те саме. Немає навіть звичайного господарського мила (супер_якісь_там_органічні варіанти за всі_гроші_світу я не враховую).

Гортаю сторінки Епіцентру – те саме.

На початку повномасштабної війни та протягом березня така картина була цілком адекватною, адже люди в паніці скуповували все про запас і склади швидко спустошились. А що сталося зараз? Куди зникла більша частина побутової хімії, зокрема, у Львові?
Можу лише здогадуватись про причини. Наприклад, на сайті makeup.ua жіночі гігієнічні прокладки Always (одиничка на 36 шт.) вже мають нову ціну – 164 грн. Раніше вони коштували 90 грн без акцій та знижок. Чи не спіткає така доля всі інші товари побутової хімії, завбачливо зняті з полиць, щоб потім виставити вже із вдвічі дорожчим цінником?

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*