Що потрібно знати любителям суші? - Блог про Львів

Що потрібно знати любителям суші?

суші

Яка найвідоміша японська страва у всьому світі? Звичайно, що це суші, які виділяються своїм вишуканим смаком, незвичайним виглядом, що робить цю страву просто приголомшливою. Про суші можна говорити нескінченно, оскільки вони дозволяють проявити своє натхнення, продемонструвати творчий потенціал. Тільки подумайте, як багато рецептів було придумано і наскільки вони всі різні і створюють величезну кількість смаків.

Цікаві факти про суші

Завдяки суші можна проявити свою фантазію, показати красу своєї душі. Оскільки така страва є дуже творчою, тому не дивно що в неї така різноманітність. І кожні суші смакують зовсім по різному.

Ще кілька століть тому суші не були стравою. Це був такий спосіб зберігання рибних продуктів.

Ви маєте зрозуміти що для японців та і взагалі в їх культурі суші не є простою стравою. Це цілковита традиція На протязі тривалого часу головним завданням суші на столі було не створення неймовірного смаку, а те як саме страва виглядала, наскільки була прикрашена.

Така прикраса була різною в залежності від традицій конкретної місцевості, де саме були приготовлені смаколики. Для японціва був дуже важливим не тільки той спосіб, за яким була приготовлена страва, а також посуд, в якому був поданий цей делікатес, а ще особливості сервірування столу.

За японською традицією важливо, щоб суші готував саме чоловік. Він має мати позитивний настрій, яким буде заряджати страву корисною енергетикою.

Перед тим як почнете насолоджуватись смачними суші, корисно скористатись вологим рушником. Японці називають його “ошиборі”. За філософією сходу такий рушник вбирає в себе всю негативну енергетику. Тому що смачна трапеза повинна асоціюватись лише з блаженством, умиротворенням та позитивом.

Також читайте:   Фаршировані баклажани

суші

Яких правил треба дотримуватись під час вживання суші?

Обов’язково використовувати палички. Вони існують не для краси, а для того щоб брати до рота оптимальну кількість їжі та не швидко їсти. Це важливо щоб отримати задоволення та користь від страви.

Не забувайте про використання різних соусів для того, щоб зробити смаки улюбленої страви більш цікавими та приємними. Найбільш популярні з них це васабі та соєвий соус.

Японці спочатку розтирають васабі, потім додають до нього соєвий соус і тільки після того вживають у їжу.

Імбир використовують для того, щоб перебити запахи і смаки того що їли до суші. І тоді можна буде повноцінно насолоджуватись такими ласощами та отримати максимум задоволення.

А ще справжні фанати суші знають, що їх не можна відкушувати. А шматочки треба повністю класти в рот. Важливо неквапливо прожовувати їжу, щоб відчути всю палітру смаків.

Не рекомендується повністю окунати роли в соєвий соус. Достатньо лиш трохи змочити їх. І в такому разі кожен інгредієнт буде повністю розкривати свої смакові якості.

І головне, що Вам треба для насолоди, – це доставка суші у Львові. Найкраще всього замовити в компанії Yoki, де цінують справжні японські традиції.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*