ТОП 5 піцерій Львова: рейтинг - Блог про Львів

ТОП 5 піцерій Львова: рейтинг

ТОП 5 піцерій Львова: рейтинг

Кому ж не хочеться поласувати смачною піцою! На вечірці, обіді в офісі чи перед телевізором удома — така страва смакує просто ідеально. Головне – правильно обрати заклад. У Львові є безліч кафе та ресторанів, які готують піцу. Вони відрізняються за меню, прайсом, акціями та багатьма іншими параметрами.

Тож як обрати серед всіх закладів найкращий? Не варто хвилюватися: ми уже підготували для вас власний рейтинг. Проаналізували найпопулярніші піцерії та визначили, де варто замовляти піцу.

За якими критеріями варто обирати піцерію?

Обрати піцерію – не так просто, як здається на перший погляд. Адже потрібно проаналізувати одразу декілька ключових параметрів. Найважливіше – це:

  • Якість піци – важливо, щоб страву готували зі свіжих, якісних інгредієнтів. Хрустке тісто, сир, овочі, морепродукти, м’ясо – ідеальним має бути все, і ніяк інакше.
  • Ціни – орієнтуйтеся на заклади в середній ціновій категорії. Додатковою перевагою буде наявність різноманітних акцій, знижок та спеціальних пропозицій. Адже вони допомагають замовити улюблену страву за більш вигідною ціною.
  • Асортимент – переконайтеся, що заклад пече саме вашу улюблену піцу, а також має достатній вибір закусок, напоїв та інших страв.

Якщо Ви бажаєте замовляти із закладу піцу у Львові додому, то варто поцікавитися, чи пропонує конкретна піцерія таку опцію. А також дізнатися, за скільки часу вам можуть доставити ваше замовлення, й скільки це буде коштувати. Деякі піцерії Львова пропонують безкоштовну доставку за умови замовлення на певну суму. Середній час доставки піци по місту складає 40-60 хвилин.

Список найкращих піцерій Львова

Ми проаналізували заклади нашого міста, і готові розповісти про них вам:

  1. Celentano – відома та популярна мережа піцерій, яка також працює на доставку. Справжня італійська піца, паста, салати та десерти – у закладах мережі є страви на будь-який смак.
  2. Red Pepper – ресторан з великим меню та піцою на будь-який смак. Є опція доставки страв додому.
  3. Pronto Pizza Львів — піцерія зі смачною піцою, помірними цінами та вигідними акціями. Швидка доставка піци у Львові — ще одна опція, яку пропонує заклад.
  4. Domino’s Pizza – сервіс доставки піци, який працює в різних країнах світу. Замовити піцу можна через мобільний додаток та на сайті. Діє бонусна програма.
  5. La П’єц – спочатку сервіс працював лише як доставка піци. Тепер має власні кафе, куди може завітати кожен охочий. La П’єц пропонує не лише піцу, а й десерти, салати та напої.

Обирайте піцерію та насолоджуйтесь улюбленими стравами. Бажаємо смачного!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*