Завжди актуальні фасони весільних суконь - Блог про Львів

Завжди актуальні фасони весільних суконь

фасони весільних суконь

Для багатьох свіжоспечених заручених дівчат вибір фасону весільної сукні не є проблемою, адже переважно вона завжди знала, що до вподоби – тепер потрібно лише знайти потрібну модель. Але що робити, якщо вибір стилю не такий очевидний? Ознайомтесь з завжди актуальними фасонами весільних суконь, підіть приміряйте і вибирайте ту єдину, в якій Ви – принцеса.

Про завжди актуальні фасони весільних суконь розповідає дизайнерка одягу OKSANA MUKHA.

Бальна сукня

Її також називають «принцесою»- принаймні в Європі. Це весільне плаття, яке часто асоціюється з фігуркою з весільного торта 🙂 Зазвичай вона сильно розкльошена. Може бути з нижніми спідницями або без, тоді матеріал створює делікатно помітні складки. Інколи буває з шлейфом.

Сукня рекомендована практично для будь-якого типу фігури. Вона оптично зменшує та подовжує її. Приміряти її варто незалежно від раніше обраних фасонів.

А-подібна сукня

Це самий універсальний крій – він добре виглядає на більшості форм. Коли ми думаємо про «класичну весільну сукню», то найчастіше перед очима маємо саме цей вид. Для кого? Практично для кожної фігури! Але дівчатам з великими грудьми варто вибрати виріз-човник або V подібний виріз. Ще один варіант такого крою – «модифікований А», тобто плаття із заниженою талією. Спідниця стає об’ємною в районі стегон 🙂

Сукня ампір

Характерною рисою є завищена талія – сукня розкроєна під бюстом, а низ виконаний з струмуючого, часто повітряного матеріалу. Сукні такого типу можуть асоціюватися з сукнями а-ля «грецька богиня». Для кого? Дівчатам, які хочуть прикрити животик, вагітні або мають невисокий зріст: вирізка під бюстом однозначно подовжить фігуру. В даний час крій не дуже популярний.

Також читайте:   Психологи визначили, про що говорить колір помади

Сукня “Русалка”

Крій характеризується дуже вузьким вирізом, в залежності від моделі він трохи розширюється нижче стегон або на висоті колін, створюючи віяло. Весільна сукня облягає тіло, підкреслюючи талію, стегна і сідниці. Вона чудово виглядає на дівчатах з пропорційною фігурою і жіночними формами. Для кого ця сукня? Для дівчат з фігурою а-ля «пісочний годинник», які хочуть підкреслити свої вигини.

Сукня “Труба”

Це один з найкрасивіших фасонів весільних суконь, і що важливо – він набагато прихильніший до недосконалості фігури, ніж класична “Русалка” 🙂 Найкраще підійде дівчатам, які хочуть підкреслити фігуру – бюст і стегна, але які хочуть зберегти баланс пропорцій (тому стане в нагоді широкий низ сукні). Сукні такого типу також є оптимальним варіантом у пошуках єдиної сукні для філігранних дівчат або дівчат розміру “плюс”.

Пряма сукня (футляр)

Одна з найбільш недооцінених моделей, але і найвибагливіша, що стосується фігури. Сукня прямого крою, що не розширюється донизу. Для зручності пересування часто має розріз ззаду сукні, збоку або, рідше, спереду. Цей тип сукні призначений для жінок зі струнким, пропорційним тілом. Найбільш ефектно він виглядає на дівчатах з гарною лінією стегон і стрункими ногами, які часто помітні під час танців.

Вдало підібрана весільна сукня повинна підкреслювати всі достоїнства фігури і прикривати будь-які недоліки. Шукайте свій фасон серед колекцій Оксани Мухи або замовляйте свій унікальний дизайн – детальніше тут.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*