Як весело провести час і зробити добру справу одночасно? - Блог про Львів

Як весело провести час і зробити добру справу одночасно?

Домівка врятованих тварин

Все дуже просто, розказую. У Львові поблизу парку “Знесіння” знаходиться притулок “Домівка врятованих тварин“, на сьогодні це вже зоологічний відділ парку, де живуть звірята та птахи яких врятували та прихистили. Тут можна зустріти різних тваринок, а саме: лисичок, сов, ворон, лелек, морських свинок, козенят та багато інших. Прийшовши сюди ви можете влаштувати прогулянку парком та відвідати тварин абсолютно безкоштовно, такий, так би мовити похід в зоопарк.

Щодо доброї справи, яку ви можете для них зробити, в домівці врятованих тварин проживає дуже багато чотирилапих які приїхали з регіонів де тривають бойові дії, і які потребують нашої підтримки. Якщо ви мріяли завести домашнього улюбленця, то саме час, так ви врятуєте життя тваринці та здійсните свою мрію. Тут є дуже багато котиків та собачок які мріють про сім’ю. Коли я відвідала цей парк, захотіла допомогти кожному, але нас львів’ян багато і я впевнена, що ми зможемо допомогти хоча б деяким з них.

Домівка врятованих тварин

А що якщо немає можливості забрати тваринку додому? Не хвилюйтесь допомогти може кожен. В притулку проживає величезна кількість собак, а, як відомо з ними потрібно гуляти, ще й парк поряд. Звісно в домівці врятованих тварин ви можете щодня о 10 та о 16 годині прийти та вигуляти песика у парку «Знесіння». Для цього приходьте у притулок та займайте чергу, обережно, як виявилось охочих багато, тому останнім часом я приходила на пів години раніше, щоб зайняти чергу.

Також читайте:   Львівські сакури (фото)

Не забудьте про смаколики, собачки їх люблять, ну а якщо ви раптом забули, перед тим як вигуляти песика ви можете взяти ласощі в притулку. Не хвилюйтесь якщо собаки не ітимуть зразу на контакт, не забувайте вони пережили великий стрес, але я впевнена що постійні прогулянки з любителями тварин покращать їх стан.

у Домівці врятованих тварин

І останнє, в притулку є багато тваринок і всі вони потребують якісного та смачного харчування, відвідавши притулок я бачила величезні коробки з кормами, які передають волонтери, але якщо ви маєте змогу допомогти, то уточніть в співробітників притулку який корм необхідно та придбайте його. Також в притулку ви знайдете скриньку для допомоги та реквізити банківських карт. Не будьте байдужими, допомогти може кожен.

Адреса м. Львів вул. Довбуша 24, поряд з парком «Знесіння».

Робімо добро разом!

Автор статті: Марта Лосик.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*