Apple iPhone 11: чи варто зараз купувати? - Блог про Львів

Apple iPhone 11: чи варто зараз купувати?

iPhone 11 Pro Max

Айфони продовжують користуватися великою популярністю. Сучасний дизайн і надійність системи є його безсумнівними перевагами техніки цього виробника. Однак чи дійсно варто купувати Apple iPhone 11, якщо нещодавно на ринку з’явилася новинка iPhone 14? Чи це вигідна інвестиція?

Смартфони Apple завжди користувалися величезною популярністю серед користувачів. Це стосується практично кожної моделі. Те саме можна сказати і про iPhone 11, прем’єра якого відбулася у 2019 році. У наш час технології буквально змінюються і вдосконалюються з місяця в місяць. Тому багато хто задається питанням, чи все-таки є сенс купувати такий телефон. Чесно кажучи, властивості тут мають досить серйозну основу, але все ж варто пам’ятати, що мова йде про справжнього гіганта. Apple випереджає конкурентів щодо сучасних пристроїв, тому експерти стверджують, що їхні пристрої не мають такого малого «терміну придатності».

Тож перевіримо, чи це справді так. Чи варто купувати iPhone11?

Наскільки надійний iPhone 11?

iPhone 11, як і всі інші смартфони, не той пристрій, який не може вийти з ладу або пошкодитися механічно, втім користувачі найчастіше повідомляють про такі проблеми, як:

  • Тріснутий і розбитий дисплей
  • Несправність мікрофона (наприклад, після падіння, забруднення)
  • Несправність камери
  • Пошкодження входу зарядного

Запорукою рентабельності обслуговування iPhone 11 є вибір хорошого сервісу. Тож якщо раптом знадобиться ремонт iPhone 11 Pro Max чи іншої моделі «яблука» – можете звертатись у сервіс по ссилці, яку я дав.

Apple iPhone 11: основні характеристики

iPhone 11 вже не новинка на ринку. Однак це не змінює того факту, що це справді чудове обладнання. Це видно з першого погляду. Дизайн апарату надзвичайно сучасний і мінімалістичний, що дуже характерно для Apple. Модель доступна аж у 6 кольорах, серед яких два класичних, тобто білий і чорний. Безсумнівно, цей телефон виглядатиме чудово ще принаймні кілька років.

Apple iPhone 11

Переходимо до більш важливого питання, тобто до технічної характеристики. iPhone 11 – це насамперед дуже швидкий і ефективний пристрій. І все це завдяки процесору A13 Bionic і надійній системі iOS. Також цьому сприяє 4 ГБ оперативної пам’яті.

Однією з найбільших переваг iPhone 11 є камера. Цей смартфон робить просто блискучі фотографії, і це можливо завдяки двом камерам на 12 Мп з надширококутним і ширококутним об’єктивом. Також можливий запис відео 4K Ultra HD.

Як виявилося, ця модель користується незмінним інтересом, незважаючи на плин часу. Більш того, він може впевнено конкурувати з цьогорічними Андроїдами! Оскільки ви вже знаєте про це трохи більше, вирішуйте самі, чи вигідно купувати iPhone 11 зараз.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*