Чому варто скористатися послугами персонального стиліста? - Блог про Львів

Чому варто скористатися послугами персонального стиліста?

Чому варто скористатися послугами персонального стиліста?

Зовнішній вигляд відіграє дуже важливу роль як у нашому особистому, так і в професійному житті, часто навіть будучи запорукою успіху.

З цим можна погоджуватися чи не погоджуватися. На загальний вигляд впливає не тільки наша краса, а й одяг, зачіска та макіяж. Якщо ми хочемо змінити колір волосся – відвідуємо перукарню, покращити стан шкіри – йдемо до косметолога, а коли вирішуємо скинути кілька кілограмів – звертаємося за допомогою до дієтолога. Так чому б не довірити свій гардероб особистому стилісту?

Хто такий персональний стиліст?

Персональний стиліст – це перш за все порадник і експерт у створенні іміджу. Завдяки професійному аналізу фігури та визначенню кольоротипу вміє підібрати одяг таким чином, щоб він, з одного боку, підкреслював нашу привабливість, а з іншого – приховував недоліки. А також надає й інші послуги із формування іміджу особи. З їх асортиментом раджу ознайомитися на сайті стиліста-іміджмейкера Віки Барви https://vikabarva.com/.

Віка Барва

5 причин, чому варто скористатися послугами особистого стиліста

1. Більше ніяких “мені нема що одягнути”

Якщо у вас повний гардероб, і ви все ще думаєте, що одягнути щоранку, то вам, напевно, потрібна допомога фахівця. Під час професійної перевірки гардеробу персональний стиліст допоможе Вам позбутися невідповідного одягу та аксесуарів, доповнить Ваш гардероб списком необхідних покупок, а залишеним речам подарує нове життя та навчить створювати унікальні стилізації. Завдяки цьому ви з кожним днем не тільки виграєте більше часу, але й місця в гардеробі.

2. Ви економите гроші

І хоча спочатку це звучить неймовірно, адже шопінг зі стилістом – це чималі інвестиції (ціна послуги + шопінг), насправді це велика економія. Подумайте, скільки неношеного одягу є у вашій шафі? А тепер подумайте, скільки коштує кожна з цих речей? Виходить багато, правда? Завдяки шопінгу зі стилістом ви укомплектуєте свій гардероб відповідно до своєї фігури, типу краси та способу життя, що дозволить уникнути покупки невідповідного одягу, а отже, значно заощадити.

Також читайте:   Вишукане зимове вбрання. Декілька look`ів

3. Ви зміцнюєте свою впевненість у собі

Персональний стиліст допоможе вам не тільки виглядати красиво, але й почуватися добре. Підкреслення достоїнств вашої зовнішності, безсумнівно, призведе до кращого настрою, захоплення в очах оточуючих, а отже – до підвищення впевненості в собі та самооцінки.

4. Ви економите час і енергію

Напевно, ви не раз втрачали багато часу на покупки, які виявилися марними? Персональний стиліст також стежить за трендами, тому, знаючи ваш тип краси та спосіб життя, вона може знайти потрібний одяг та аксесуари для вас у певних магазинах за дуже короткий час. Завдяки цьому ви можете одночасно отримати нові красиві стилізації та заощадити багато часу та енергії. Для дуже зайнятих людей ідеальним рішенням стане сервіс інтернет-магазинів.

5. Ви отримуєте новий образ

Перше враження можна справити лише один раз. Мабуть, достатньо кількох секунд, щоб наш співрозмовник склав про нас свою думку та оцінив, чи варто продовжувати з нами стосунки. Персональний стиліст не тільки допоможе вам знайти власний неповторний стиль, але й покаже, як підібрати одяг та аксесуари так, щоб вони підкреслювали ваші достоїнства, красу та характер. Цілісний імідж, який відповідає вашій особистості, може стати запорукою досягнення успіху як в особистому, так і в бізнесі.

Іноді найменший крок повністю змінює наше життя. Зустріч з персональним стилістом може впорядкувати не тільки наш гардероб, а й життя. Навіть така маленька зміна робить нас впевненими та заряджається позитивною енергією, ми рухаємось вперед та починаємо досягати поставлених цілей.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*