Симптоми нового штаму коронавірусу - Блог про Львів

Симптоми нового штаму коронавірусу

covid-19

В одній із останніх публікацій на цьому ресурсі ми вже говорили про всім відому хворобу під назвою – коронавірус.

Так ось, так виглядає, що вже вже незабаром, а може й вже зараз новим штампом перехворіє велика кількість людей. Принаймні все до цього йжде. Ось розповідь читачки блогу, в якої вже зараз лабораторно був підтвержений новий штам “Ормікрону”.

Далі цитую:

Відчуття майже як при застуді. З тією різницею, що при температурі 37.5 у людина відчуття, ніби у неї цілих 39 (!). Але ібупрофеном збивається добре (мені вистачало 1 таблетки на добу).

У сім’ю цей сюрприз принесла, судячи з усього, дочка, а потім буквально за 2-3 дні цей подарунок отримали всі. Особисто у мене максимальна температура була 37.9.

Ну, і горло добряче відчувалось. І жахливо застуджений стан. І все. Чоловік пішов до сімейної, отримав лабораторне підтвердження. Стосовно нас вона сказала, що 99% у нас те саме. Лікування суто симптоматичне: пшикати горло, полоскати антисептиком, ібупрофен від температури. Все.

Також читайте:   Інтерв'ю з Black0wolFом

Найцікавіше, що дочка за три дні вже була в нормі. У мене сьогодні 3-5 день. Стан принаймні вже кращий, ніж був учора. Висновок: штам омікрон реально суперзаразний.

Якщо в родині хтось підчепив, інші члени родини гарантовано перехворіють, як би не застерігалися. Причина в тому, що людина, яка приносить хворобу, за 1-2 дні до появи у неї симптомів вже активно заражає інших. А ми, логічно, що з дитиною обнімалися-цілувалися.

Тому уникнути зараження не вдалося. Щодо діареї, про яку так багато говорять, її у нас не було. Хоча, у знайомих були й ці симптоми із підтвердженими лабораторними тестами.

Бережіть себе!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*