Найпопулярніші кондитерські та пекарні Європи - Блог про Львів

Найпопулярніші кондитерські та пекарні Європи

Найпопулярніші кондитерські та пекарні Європи

Хто з нас не любить кондитерські вироби – торти, пляцки, тістечка, цукерки та інші ласощі? Солодкі, пухкі, смачні… Їх споживання – це одна з найбільших насолод у житті. Пропоную до вашої уваги мій ТОП найкращих кондитерських Європи, відвідання яких не залишить байдужим нікого!

Cupcake Corner (Краків, Польща)

Приваблює натовпи краков’ян і туристів своїми чудовими делікатесами. Їхнє меню повне дивовижних смаків і щодня дещо змінюється, хоча вони незмінно подають кекси з арахісовим маслом.

Cupcake Corner

Будучи у Каркові, обов’язково відвідайте цю кондитерську!

Törtchen Törtchen (Кельн, Німеччина)

Будучи в Кельні, обов’язково спробуйте делікатеси, які випікають кондитери Törtchen Törtchen. Törtchen Törtchen з німецької означає «маленький пиріг, маленький пиріг», і це те, що вони роблять найкраще.

Törtchen Törtchen

У цій кондитерській все смачно, а деякі випічки надзвичайно креативні, наприклад, деякі торти подаються з піпеткою, наповненою кремом і сиропом, які можна «впорснути» в торт безпосередньо перед вживанням. На їхніх серветках – рецепти макарунів. Така увага до деталей виділяє кондитерську серед конкурентів. Макаруни також можна купити в кондитерській і вони, як і інші солодощі, просто феноменальні.

Ofelia Bakery (Севілья, Іспанія)

Якщо ви будете в Севільї і вам захочеться випічки, обов’язково відвідайте пекарню Ophelia на Куеста-дель-Росаріо, де ви знайдете найкрасивішу та надзвичайно смачну випічку в місті.

Ofelia Bakery

Саме кафе настільки миле і затишне, що хочеться провести тут цілий день, поїдаючи кекс за кексом. Обслуговування також чудове, завдяки чому торти смакують ще краще. Обов’язково спробуйте лимонний пиріг, якщо він є в наявності.

Peggy Porschen (Лондон, Велика Британія)

Peggy Porschen пропонує одні з найкращих тортів у місті. Донедавна пекарня пропонувала лише весільні торти чи торти для особливих подій, але в 2010 році Пеггі відкрила чарівні рожеві двері свого бутіка, і тепер кожен може зайти, щоб скуштувати її фантастичні творіння.

Також читайте:   Релігійний туризм в Україні

Peggy Porschen

Випічка така гарна, що їсти її шкода – все одно, що на картині Пікассо пробити дірку. Але врешті-решт важливо те, що всередині, і це дуже смачно! Це просто красиві, смачні торти.

What the Cake (Страсбург, Франція)

Цю пекарню вирізняє не лише блискуча назва. Кондитери What The Cake – справжні майстри. Їхні торти захоплюють красою та вміло поєднують різноманітні смаки. Всі продукти пальчики оближеш, але особливо рекомендуємо смачні сирники, чізкейк з манго та маракуйя, чізкейк з лимонним безе та солодкий шоколадний чізкейк.

What the Cake

Заклад також отримує великий плюс за оригінальний декор: у кав’ярній частині – величезний фламінго!

Fräulein Wild (Берлін, Німеччина)

Fräulein Wild на Dresdener Strasse – це чудовий заклад. Еклектичний декор, де переважає порцеляна з квітковим орнаментом, стіни фісташкового та м’ятного кольорів, чудова кава та завжди веселе обслуговування.

Fräulein Wild

Попросіть шматочок одного з різноманітних чізкейків. Тут також можна замовити весільні торти, тому, якщо ви плануєте весілля в Берліні, Fraulein Wild точно варто розглянути.

Сподіваюсь, моя стаття стане вам у нагоді в пошуку кондитерської з якісними солодощами у туристичних містах Європи. А поки більшість українців утримуються від подорожей до нашої з вами перемоги – раджу покуштувати кондитерку від AgroMarket – українського Інтернет-магазину.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*