Найпопулярніші види косметики у жінок - Блог про Львів

Найпопулярніші види косметики у жінок

косметика

Сьогодні нам важко знайти жінку, яка не користується косметикою. Навіть якщо вона не любителька макіяжу, то щодня очищає та зволожує шкіру, після чого наносить трохи туші та користується ніжною помадою. Правда в тому, що жінки люблять косметику і із задоволенням нею користуються. До чого вони найчастіше тягнуться?

Серед безлічі видів косметики у жінок є свої улюблені, якими вони користуються щодня.

Згідно з останніми опитуваннями, які проводив магазин косметики у Львові Angel Beauty, кожна жінка щодня використовує в середньому 16 косметичних засобів!!! Від першого кроку очищення до останнього штриха губної помади вся процедура займає близько 25 хвилин. Це може здатися чималим, особливо коли ми встаємо дуже рано і збираємося йти на роботу. Але коли ми думаємо, що завдяки догляду та використанню косметики ми можемо виглядати красиво цілий день, це не так вже й багато.

Що таке наша «фіксована шістнадцятка»?

  1. Косметика по догляду за обличчям. Тут мова йде в основному про очищувальні косметичні засоби, такі як гелі, скраби та молочко. Позбавлення від забруднень – це фактично перший і останній крок у щоденному догляді. Ми очищаємо обличчя перед сном, коли знімаємо макіяж, і вранці, коли встаємо і починаємо новий день.
  2. Тонік. Після першого етапу, а саме очищення, ми хочемо якомога довше зберегти ефект свіжої шкіри. Для цього ми використовуємо тоніки, які зволожують, очищають, освіжають шкіру та знімають подразнення.
  3. Сироватка. Це найкращий захист для шкіри, поряд із SPF-фільтрами, які захищають від ультрафіолетового випромінювання. Зазвичай міститься в невеликій ємності, сироватка — це те, що потрібно шкірі для живлення та зміцнення. Це концентрований косметичний засіб легкої консистенції, але з інтенсивним ефектом.
  4. Крем під очі. Шкіра під очима найтонша і ніжна, тому ознаки втоми, недосипання, хвороб і плину часу проявляються найшвидше. Правильно підібраний косметичний засіб допоможе розгладити мімічні зморшки і освітлити темні кола під очима.
  5. Зволожуючий крем. У щоденному догляді важливе зволоження. Шкіра, яка швидко втрачає воду, стає сухою, втрачає пружність і гарний колір. Також на ньому швидше з’являються зморшки. Щоденне зволоження є основою ритуалів краси для багатьох жінок.
  6. Основа під макіяж. Хоча повсякденний макіяж не потребує спеціальної фіксації та дуже сильного покриття, ми часто використовуємо праймер на вибраних місцях, де хочемо замаскувати недоліки. У цьому випадку він продовжує дію коректора або тонального крему.
  7. Коректор. До нього не тягнуться лише жінки з ідеальною кольором обличчя. Ми часто маємо справу з дрібними прищиками, плямами, тінями під очима, які хочемо замаскувати. Однак варто пам’ятати, що для ніжної шкіри навколо очей призначений інший тип коректора, а для вугрової висипки – інший.
  8. Тональний крем. Вдало підібраний відтінок і тип флюїду можуть зробити його зовсім непомітним. А це те, що рекомендується для повсякденного макіяжу. Ефект повинен бути таким, щоб колір обличчя був кращим, а не зафарбованим.
  9. Бронзер. Завдяки йому обличчя виглядає як засіяне сонцем. Крім природного ефекту засмаги, ми також можемо моделювати риси обличчя і навіть зробити його оптично худшим. Хоча це косметика, яку люблять жінки і часто використовують, не забуваймо, що використовувати її слід економно.
  10. Румяна. Бронзер підкреслює вилиці і робить їх оптично увігнутими, а ось рум’яна повинні їх м’яко підкреслювати і посилювати. Тому його слід наносити над бронзатором, у верхній частині щоки.
  11. Тіні для повік. Залежно від випадку вони можуть бути блискучим, металевими, матовими, рідкими, твердими. З їх допомогою можна підкреслити лінію вій, а можна створити smoky eyes. Вся справа в уподобаннях.
  12. Олівець для очей. Феномен кольорових олівців полягає в тому, що завдяки їм ми можемо отримати рівну, рівну та чітку лінію. Ми можемо лише злегка підкреслити око або зробити товсту лінію, щоб вийшов ефект «котячого ока». Жінки також часто тягнуться до барвистих відтінків підводок.
  13. Туш для вій. Це одне з улюблених косметичних засобів жінок. Для багатьох макіяж не може бути ідеальним без хорошої туші. Завдяки правильно підібраній косметиці змінюється погляд, а значить і весь вираз обличчя. Вії стають довшими і густішими, набувають насиченого чорного кольору.
  14. Косметичний засіб для мелірування брів. Тут у нас свобода, бо шляхи різні. Одні жінки віддають перевагу кольоровим олівцям, іншим кольоровим гелям, фарбам, тушам і коректорам. Ідея полягає в тому, щоб підкреслити і потовщити брови, і таким чином підсилити риси обличчя.
  15. Хайлайтер. Це косметика, яка при поміркованому та акуратному використанні дозволить отримати ефект сяючого обличчя. Наносимо його на ті місця, які хочемо підкреслити. Уміло нанесений під очі, він може розсіювати світло і таким чином робити темні кола менш помітними.
  16. Помада. Також це один з найулюбленіших косметичних засобів. Звичайно, колір не обов’язково повинен бути криваво-червоним, адже вони призначені для масштабних заходів і чудово поєднуються з вечірнім макіяжем. Важливо, щоб відтінок підходив під колір обличчя і наші вподобання.
Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*