Чи варто замовляти піцу з доставкою?

піца

Піца є доволі унікальною стравою, оскільки це одна з небагатьох страв, яку можна приготувати чи замовити відповідно до індивідуальних смаків. Її можна готувати з безліччю різних начинок, соусів і коржів, що дозволяє експериментувати, вигадувати неповторні комбінації та подекуди навіть поєднувати непоєднуване. До того ж, піца стала міжнародною стравою, якою залюбки смакують у всьому світі.

Багато хто любить готувати сам, у тому числі і піцу. Так, піцу можна приготувати самостійно, і це доволі нескладно. В Інтернеті є дуже багато рецептів і відеороликів, які допоможуть кожному, хто забажає, приготувати свою власну піцу. Але, з іншого боку, на це у нас зазвичай не вистарчає часу, крім того людські лінощі – не має бажання готувати, і в кінці-кінців піцу можна віднести до так званих «швидких страв», і якщо замовляти піцу з доставкою додому чи в офіс, чекати швидше за все довго не доведеться (звісно, якщо натрапите на нормальну доставку піци у Львові).

Переваги замовлення піци з доставкою додому (в офіс)

  1. Зручність. Доставка піци дозволяє насолоджуватися стравою не виходячи з дому чи офісу. Це особливо зручно, коли у вас немає часу чи сил, щоб сходити у піцерію чи зайнятись готуванням самостійно.
  2. Різноманітність. Більшість служб із доставки піци пропонують широкий вибір начинок та коржів, тому ви можете замовити приготування страви відповідно до своїх власних смаків.
  3. Рентабельність. Ціна піци з доставкою зазвичай є нижчою, ніж би ви самі сходили у ресторан та зробили замовлення по меню. До того ж, не потрібно витрачати час, очікуючи в ресторані, поки ваше замовлення приготується, давати чайові офіціанту і т.п.

Недоліки доставки піци

  1. Проблеми зі свіжістю. Оскільки готовому продукту часто потрібно подолати доволі велику відстань, поки він до вас добереться, тож страва може бути не такою свіжою на смак та гарячою, як би вам це хотілося.
  2. Очікування. Залежно від того, звідки ви замовляєте, час доставки може коливатися від 30 хвилин до години або більше, що може бути незручно, якщо ви голодні і хочете їсти вже і зараз!
  3. Плата за доставку. Деякі піцерії можуть брати додаткову плату за доставку на додачу до вартості самої піци, до того ж, ціна доставки може бути досить високою, якщо ви живете, скажімо, за містом.

доставка піци

Замовляти чи готувати самостійно – кожен вирішує сам залежно від ситуації. Головне, що ми маємо вибір – зробити самому, сходити в ресторан чи замовити піцу з доставкою. Хай вам смакує!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*