Як обрати кейтеринг у Львові та Львівській області? - Блог про Львів

Як обрати кейтеринг у Львові та Львівській області?

кейтеринг у Львові

Спочатку коротко і зрозуміло розповім про те, що таке кейтеринг. Кейтеринг (catering) – це послуги харчування, що надаються на виїзді. Скажімо ви хочете організувати весілля на природі, чи великий та тривалий бізнес захід чи конференцію і постає питання, як нагодувати гостей, у цьому випадку варто замовити кейтеринг.

Кейтерингова компанія Chef працює у Львові вже 12 років, надаючи вискоякісні послуги з кейтерингу, організації виїздних свят, бенкетів та весіль.

Для корпоративних клієнтів, що шукають кейтеринг у Львові, ми організовуємо корпортиви, кава-брейки, кулінарний супровід бізнес конференцій та форумів. Великий досвід та кваліфікований персонал, дозволяють нам проводити заходи до 3000 осіб, ми єдина компанія у Львові, що забеспечує такі масштабні події.

Наші фахівці підберуть оптимальне меню на будь-який бюджет, висока якість продуктів, досвідчені кухарі та ресторанна подача страв, підкреслять високий рівень вашого заходу, та створять підходящу атмосферу для невимушеного спілкування та нових знайомтсв.

Наша компанія може організувати як невеличкий кава-брейк з легкими перекусами у вигляді круасанів з різними начинками, тарталеток, шпажок та різноманітних десертів. Також ми готуємо повноцінне харчування на цілий день, з гарячими стравами у мармітах (посуд, що зберігає тепло), барбекю та гарнірами.

Також читайте:   У Львові запроваджують нові маршрути громадського транспорту

У нас величезний вибір страв, у меню більше тисячі позицій, ми радо допоможемо обрати те, що найбільш підійде вашим гостям.

Наші фуршети виглядатимуть вишукано та апетитно, професійний декоратор оформить їх у бажаному стилі. Принцип нашої роботи – щоб гості завжди були задоволені.

кейтеринг у Львові

Шукаєте кейтеринг для тематичної вечірки?

Хеллоуін, Ковбойська вечірка, Новий рік у ексзотичному стилі… Ми створимо для вас індивідуальне смачне меню з вишуканими закусками та тематичним декором!

Такі меню вже є у нашому портфоліо, ми провели багато таких вечірок у Львові та області, радо надішлемо вам приклади.

Коли у вас обмаль часу готувати, ви чекаєте на гостей замовляйте наші кейтеринг-бокси!

Є різні варіанти готових боксів, доступні також вегетаріанські страви та солодощі.

Ми, Студія кейтерингу Chef – одна з перших компаній у Львові, які запропонували доставку не лише класичних обідів, а 1 цікавих, сманих закусок для ваших заходів.

Вони ідеальні під час кавоперерви, тімбілдінгу чи просто посиденьок з друзями та пасуватимуть до вина, віскі, пива чи інших напоїв на ваш вибір.

кейтеринг у Львові

Студія кейтерингу Chef – смачно, стильно, професійно. Замовляйте у нас та смачного!

https://chef.lviv.ua

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*