Застосування фруктових наповнювачів у сфері HoReCa - Блог про Львів

Застосування фруктових наповнювачів у сфері HoReCa

фруктові наповнювачі

Не секрет, що для більш вдалого смаку солодощів необхідна якісна продукція із натуральних складових. Для приготування булочок, кексів, круасанів, печива або тістечок знадобляться фруктові наповнювачі, які вдало підкреслюють структуру десертів та надають їм привабливого вигляду.

Види фруктових наповнювачів

Фруктові наповнювачіФруктові наповнювачі – це натуральний, корисний та якісний продукт. Всі наповнювачі зі шматочками натуральних фруктів мають желеподібну структуру, яка не розтікається при високих температурах. Продукція виготовлена відповідно до норм та стандартів ДСТУ, без хімічних складових.

Улюблені смаки начинок:

  • «Абрикос» – виготовлений зі стиглих українських абрикосів, з додаванням цукру, яблучного пектину, а для більш вдалого смаку – лимонної кислоти.
  • «Апельсин з м’ятою» – вдало підібране поєднання цитрусових та освіжаючої м’яти. Це ексклюзив від нашої компанії.
  • «Лимон з імбиром» – скарбничка вітамінів, в якій вдало поєднується кислинка лимона та пряний смак імбиру.
  • «Ананас» – виготовлений зі шматочків королівського фрукта. Тому й смак більш насичений й натуральний.
  • «Чорна смородина» – незамінна для випічки пиріжків, кексів, круасанів. Кисло-солодкий смак підійде для просочення тортів.
  • «Лісова ягода» – виготовлена із поліських ягід: малини, полуниці, чорниці. Цей мікс смаків надасть кондитерським виробам насиченого аромату з ягідним відтінком.

Всі кондитерські начинки розфасовані в пластикові відерця масою 500 та 1000 гр. «Щедрик» в Рівному надає оптові постачання фірмового товару по всій Україні, а також за межі країни в будь-якій кількості. Зверніть увагу на термін придатності продукції: 12 місяців при таких умовах зберігання – сухе, прохолодне місце, температура від 0°С до +10°С. Якщо товар зберігається при температурі від 0°С до +25°С – 6 місяців.

Особливості застосування фруктових начинок у сфері HoReCa

Фруктові наповнювачі незамінні для створення особливих, привабливих десертів. Їх можна використовувати як начинку чи декор, а також готувати з них глазур, соуси та крем. Цей продукт застосовується для просочення тортів, рулетів, для виробів з бісквітного, дріжджового та листкового тіста. Наприклад, чизкейк «Нью-Йорк» дуже вдало підкреслить «Чорна смородина», для перемазування торта «Захер» підійде «Абрикос», 2 чайні ложки «Малини» на стакан гарячої води – готовий вітамінний напій. Створіть свій неперевершений десерт: додайте в морозиво одну ложку «Апельсина з м’ятою» та насолоджуйтесь освіжаючим смаком з цитрусовою ноткою.

Фруктові начинки мають натуральний колір, гарну структуру, приємний аромат, природний склад. Вони підходять для дитячого меню: оладок, млинців, молочного коктейлю або йогурту. Шматочки фруктів вдало підкреслять будь-який смаколик.

Де можна купити фруктові наповнювачі?

Купити фруктові наповнювачі можна в нашому інтернет-магазині. На сайті компанії представлений багатий вибір натуральної продукції від національного виробника. ТМ «Щедрик» дбає про своїх клієнтів, тому пропонує як оптову торгівлю, так і в роздріб. Для оформлення замовлення зв’яжіться з нашими менеджерами, вони допоможуть оформити замовлення. Придбати товари можна для хлібопекарень, булочних, кав’ярень, для авторських кондитерських та кафе. Яскраве тістечко з абрикосовою або вишневою начинкою – рай для ласунчиків!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Тоня 30.08.2023 пише:

    Часто займаюсь випічкою, то брала різні наповнювачі, один з улюблених тут це саме лимон з імбиром, дуже цікаво смакує

  2. Сергій 04.09.2023 пише:

    Стаття дійсно дуже цікава! Але на мою думку, то краще не використовувати ці наповнювачі, бо в них не дуже хороший склад.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*