Куди перейде Феррао? Частина 1. - Блог про Львів

Куди перейде Феррао? Частина 1.

Феррао

Раз вже зайшли такі розмови, то спробуємо проаналізувати, куди цей «стовп» може перейти, а також додамо кілька своїх версій. Отже, поїхали…

Наразі є інформація про три варіанти, де Феррао може продовжити свою кар’єру. Або Бразилія, або Саудівська Аравія, або захолустя під назвою «расєйская супєрліга». Якщо коротко, то…

а) враховуючи те, що Феррао прийшов у «Барселону» з «Тюмені», варіант повернення до запоребрикової ліги, на жаль, не відкидаємо. Тим більше, тут може зіграти свою роль той факт, що там зараз грають такі далеко не останні гравці, як Парадзінскі та Гітта, які одним фактом свого переходу в «Ухту» зкурвили своє ім’я. На жаль, незважаючи на те, що російський чемпіонат по факту є вигнанцем, гроші роблять свою чорну справу, тому і їдуть туди відомі гравці, що потім дає привід представникам суперліги досі казати про те, що їх ліга є топовою (і, на жаль, так само вважають деякі футзальні пабліки в «Інстаграмі» та «Твіттері». – А. Т.).

б) переїзд у Саудівську Аравія варто наразі вважати менш ймовірним. Так, у футболі вже були топ-трансфери дуже відомих гравців до Саудівської Аравії. Але Феррао лише восени буде 34 роки. Тому, до футзальної пенсії йому ще далеко. Відповідно, варіант з Саудівською Аравією відкидаємо, принаймні – поки що.

Також читайте:   Футбол. Словенія - Україна. Анонс (Зараз або ніколи)

в) повернення додому, у Бразилію, є таким же реальним варіантом, як і повернення за поребрик. Але ж Феррао точно не піде у будь-який клуб, аби грати. Він піде у той клуб, який боротиметься за чемпіонство у ЛНФ, з перспективою перемоги у Кубку Лібертадорес і, відповідно, шансом поборотися за Міжконтинентальний Кубок. Найбільш реальні варіанти – «Магнус» та «Жарагуа». Хоча не будемо скидати з рахунків і «Корінтіанс». Так, туди вже перейшов Кардинал, але якщо «коринтяни» захочуть мати у себе двох сильних «стовпів», то вони зможуть зробити пропозицію і Феррао. Менша ймовірність, що Феррао опиниться у «Каскавелі» або «Атлантіко». Хіба що за умови, що «Атлантіко» спробує захистити свій титул чинного чемпіона Бразилії, а для цього потрібні серйозні гравці. А «Каскавел» – надто прагматичний для Феррао. Ризикнемо спрогнозувати, що реальним претендентом з Бразилії може бути «Жарагуа». «Магнус»? Навряд чи, бо у нього є запоребриковий бразик Едер Ліма.

Далі буде…

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*