Топ найкращих піцерій Дніпра

Найкращі піцерії Дніпра

піца

Мешканцям Дніпра доступний широкий вибір — різноманіття піцерій дає змогу знайти кращу й посмакувати справжньою, італійською піцою. Щоб доставка піци в Дніпрі перевищила усі можливі очікування, буде не зайвим ознайомитися з кращими ресторанами міста. Пропонуємо підбірку із 5 піцерій міста, які точно заслуговують на увагу справжніх гурманів.

“HellBoy” в Дніпрі

Якщо є бажання насолодитися справжньою італійською піцою, ресторан HellBoy ідеально для цього підходить. Й підтвердженням цьому є не лише дотримання усіх технологій приготування піци, а й різноманітне меню. В ньому вдасться знайти такі популярні варіації піци:

  • “Дракаріс” з мисливськими ковбасками та моцарелою;
  • “Капітан Америка” з картоплею фрі;
  • “HellBoy” з сиром дор блю та пепероні.

Заклад виділяється на фоні інших й завдяки спеціальним акційним пропозиціям. Наприклад, можна скористатися безкоштовною доставкою в усі райони міста або обрати для замовлення “Піцу тижня” зі знижкою до -30%.

Піца-бар “Римські пекарні”

Бар приємно вражає не лише оригінальною концепцією, але й продуманим меню. Замість звичної піци з тонким коржем, тут пропонується товстий корж з великою кількістю начинки. Різноманіття варіацій дає змогу кожному підібрати піцу до смаку. Особливу увагу рекомендуємо звернути на такі позиції меню: “Від бабусі Берлусконі”, “4 сира” та “М’ясна з фірмовими ковбасками”.

Піцерія “Monapoli”

Це хоч і невеличкий, але затишний заклад в Дніпрі. Тут піца готується з урахуванням усіх італійських стандартів:

  • використовується крафтова мука;
  • свіжі інгредієнти та оригінальні соуси;
  • випікання на камені в справжній печі;
  • оригінальне поєднання смаків;
  • хрумка скоринка та тонкий корж.

Заклад також пропонує щедрі знижки. Наприклад, можна замовити комбо-набори, скористатися безкоштовною доставкою або обрати піцу із меню зі знижкою до -30%. Смак піци при цьому вразить кожного гурмана.

Піца від “Eatme”

Тут готується справжня італійська піца від досвідчених кухарів. В меню вдасться знайти як класичні, так і незвичні варіації цієї страви: піца з грушею, з баликом, ананасом або навіть з фруктами. Заклад пропонує безкоштовну доставку для всіх замовлень, сума яких перевищує 800 грн. Eatme відомий в Дніпрі завдяки чудовим смаковим якостям піци: використовуються не лише якісні інгредієнти, а й випікається вона в справжній печі.

Піцерія “Pizza Day”

Це повноцінна франшиза, де тільки в Дніпрі відкрито понад 45 піцерій. Кожен ресторан виглядає як “міні-піцерія”, а в форматі відкритої кухні готується на вибір 20+ представлених піц. Раз на кілька місяців до меню додаються новинки, а також діє сезонне меню. Ось тільки кілька оригінальних начинок, які пропонує піцерія:

  • з м’ясним баликом, беконом та вершковим соусом;
  • з куркою, мисливськими ковбасками, беконом та моцарелою;
  • з куркою, помідором та солоним огірком у поєднанні із соусом BBQ.

піца

Яка б не була обрана піцерія в Дніпрі, вона приємно вразить різноманітним меню. Це дає змогу спробувати не лише звичну та багатьма улюблену класику, але й відкрити для себе абсолютно нові смаки.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*