Зодіакальний гороскоп на 2014 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Що принесе нам 2014?

Нарешті завершилися нічні муки Воробуса і він таки опустився на землю. Хто не знає де він був скажу, що автор блогу «заходив в гості» до зірок щоб ті сказали яка ж доля чекає на людей, народжених під тим чи іншим знаком зодіаку.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2014 рік можна прочитати тут, для Раків, Левів та Дів тут, а для Терезів, Скорпіонів, Стрільців тут.

На черзі зодіакальний гороскоп для таких знаків зодіаку як: Козеріг, Водолій та Риби.

Що їм принесе 2014 – рік Коня, про це читайте у черговій публікації на блозі Воробуса.

Отже, поїхали…

Козеріг (22.12 – 20.01)

Для цього знаку зодіаку рік Коня, мабуть, стане найуспішнішим за останні роки. Люди народженні під цим знаком зодіаку будуть відчувати такий собі емоційний поштовх. В них налагодиться все: від роботи і до здоров’я.

Буде дуже багато зустрічей, знайомств та подорожей.

Єдине, де можуть виникнути проблеми, так це на любовному фронті. Тому, якщо кохання таки є – треба його зберегти приділяючи багато часу коханій людині, а якщо нема, то придумати щось нове у спробах знайомств.

І ще, подейкують, що Козероги дуже часто зловживають шкідливими звичками. Від цього скажу, що пити та курити таки треба менше у 2014. В іншому випадку можуть бути серйозні проблеми із шлунком, нирками та печінкою.

Водолій (21.01 – 19.02)

2014 Водолій зустріне не дуже вдало. Поганий настрій, порожнеча, хвороби ось з чим увійде Водолій у новий рік. Однак незабаром чорну смугу замінить біла , і у Водоліїв почне з’являтися сенс життя. Він чітко знатиме, що він хоче отримати і чого мріє добитися цього року.

Також читайте:   Про один із найкращих матчів у сезоні, свята на Галицькій здобі та запрошення у хор

Водолій почне аналізувати свої помилки й від того втратить пів року на це. Згодом справи налагодяться й успіхи з’являться особливо в коханні. Це саме той рік, щоб знайти кохання усього життя.

Якщо половинка вже є, то треба негайно узаконювати свої стосунки. В іншому випадку може бути пізно.

Гроші в цьому році будуть займати одне з останніх місць в житті Водолія. Він не буде замислюватися в їх кількості. При цьому Водолій полюбить всілякі лотереї і казино, де можна буде легко отримати виграш, періодично удача буде йому супроводжувати в цій справі.

Риби (20.02 – 20.03)

Як співається у відомій пісні, цитую: «Вітер змін, вітер північний…». Так, так, на Риб у 2014 очікують такі собі зміни.

Люди, які не мають кохання – таки його знайдуть. Хто вже має кохання – узаконить стосунки. Хто не має дітей – отримає приємну звістку. А хто сидить без роботи – неодмінно ї знайде.

Головне в цій ситуації не забувати за відпочинок. Адже, якщо цього не будете робити можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Зорі радять більше відпочивати в Карпатах чим, скажімо, на тому ж морі.

Насамкінець скажу, що яким би не був гороскоп, пам’ятайте ви і лише ви – творці власної долі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*