У парку біля обласної ради з’явилися лавочки

Лавочки

Блог Воробуса давно вже писав про проблему лавочок у Львові. От йдете ви містом, так все гарно, плюс спека надворі і хочеться десь присісти, а нема то де. Приходиться тупо стояти в холодку або ж прости йти в кабак, де є кондиціонери.

Якщо ви скажете мені що я лукавлю, то я дійсно маю рацію. Так, лавочки на вулиці Галицькій є, біля Міської Ради є, на проспекті Свободи є. Та, є ще багато місць, де б вони дійсно знадобилися, а їх нема.

Та і взагалі, хто сидить на згадуваних вище лавочках? Якщо пройтися, то побачите як бомжі сплять, якісь незрозумілі бабусі, зганяв би хто їх чи що?

Та це все таке, темою статті сьогодні будуть таки лавочки, які поставили у парку біля Обласної Ради.

Йде такий Воробус центром міста якраз саме через цей парк, так собі ще подумав ох і змучився, десь би то присів. І тут на моє здивування побачив лавочки.

Цікаво, цікаво, навіть не знав що там їх поставили, було їх лише дві і вже молодь на них сиділа.

Сьогодні зранку, 11 липня знову ж таки йшов цим самим місцем і вже лавочок побільшало. Якщо мені не зраджує пам’ять, то нарахував я їх близько 8-ми. На одній із них вже парочка цілувалася так, що маршрутка ледве авто не збила. 😀

Також читайте:   Як я був у дельфінарії

Та нехай собі цілуються, якщо нема де, то хоч лавочки допоможуть. До речі, саме вони забрали людей із трави. А то зауважив таку цікаву тенденцію як масове топтання трави.

Єдине чого боюся, так це того, щоб ці ж лавочки не стали черговим місцем де сидять бомжі. Хто давно живе у Львові, той знає, що біля Пороховї вежі є парк. Так от, там контингент ще той.

Алкоголіки, бомжі, там сидять всі кому не лінь. Колись можливо зроблю кілька фотографій із цього місця.

Щодо інших місцин де би хотілося бачити лавочки варто віднести сюди фонтан біля готелю Львів.

Так, закохані там часто збираються, але ж дійсно сісти то нема де. Є ресторани, пивнушки, але ж не всі хочуть пиячити чи не так?

Фонтан біля Оперного театру. Те, що він у занедбаному стані – це одне, але там також нема де сісти. Люди масово сідають на плити, сам фонтан і тим самим його псують.

Невже так важко поставити кілька лавочок? Там ж і так нема проїзду для автівок, тому було би якраз

Сподіваємося мої побажання колись втіляться у життя і ми собі зможемо спокійно вийти на вулицю, піти у парк і посидіти з коханою людиною на свіжому повітрі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Лавочки на вулиці Лесі Українки

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*