Біля фонтану закоханих встановили лавочки

Лавочки біля фонтану

Пише і не показує Воробус.

Сьогодні надворі 13 грудня, п’ятниця, останній робочий день тижня, а це означає що вже незабаром ми будемо відпочивати. Попереду два вихідних.

А ще сьогодні свої іменини святкують люди, які носять ім’я Андрій. Блог Воробуса приєднується до привітань і бажає іменинникам лише здоров’я і хорошого настрою.

Про що будемо говорити сьогодні?

Минуло практично сім місяців від того часу як у Львові встановили фонтан закоханих, що знаходиться недалеко від готелю «Львів».

Душа завжди радіє, коли у рідному місті відкривають щось нове, яке неодмінно привертає увагу людей і громадськості загалом.

А фонтан таки увагу привернув цю увагу.

От і Воробусу сподобався цей фонтан і час від часу просто прогулюючись приходжу сюди щоб подивитися на нього або на вогні, які світяться навкруги. А це, до слова, відбувається ввечері.

Нещодавно ваш покірний автор їхав біля фонтану на маршрутному таксі і побачив досить таки цікаву деталь.

Виявляється побажання Воробуса таки здійснилося й біля фонтану поставили лавочки на яких можна посидіти з коханою людиною, друзями чи просто самому перепочити від важкого буденного дня.

Одразу ж згадалися мої слова у минулій публікації про фонтан, цитую: «Повертаючись до теми «Фонтану закоханих» скажу, що пасувало би там поставити лавочки, а то реально там нема де присісти. А так закохані собі би приходили, могли би посидіти досить тривалий час, єдине щоб там бомжі не спали».

Також читайте:   Голосування за вулицю Героїв Майдану

Хехе, дуже і дуже цікаво. Можливо і хтось прочитав статтю на вашому улюбленому блозі і таки ідея була втілена в життя.

Біля фонтану

Лавочок є достатньо таки багато і вони встановлені кругом фонтану. Плюс, плюс і ще один плюс. Єдине що турбує в цій ситуації, що ці лавочки поставили достатньо таки пізно. Надворі ж не місяць вересень коли тепло, можна посидіти, а грудень.

Сидіти на морозі явно не хочеться та і фонтан не працює, принаймні не мав би. На вулиці ж мороз.

Тому, чекаємо теплих днів і вже тоді будемо ходити вечорами із коханими людьми саме до фонтану закоханих щоб сказати згодом прекрасні слова – «Я тебе кохаю». 🙂

Щось Воробуса потягнуло на романтику і зима ніби. 😀

І ще, коли буде тепло, хотілося б щоб різного роду бомжі там не спали. Це все-таки, зона відпочинку, а не якесь там лігво для бомжів.

P.S. А ще сьогодні п’ятниця-13. 🙂 Містичний день. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*