Про що говорять люди під час вакцинації - Блог про Львів

Про що говорять люди під час вакцинації

Вакцина

Поки ваш автор чекає на другу дозу вакцини, яку я маю зробити вже за декілька днів, розповім про приколи, які були під час вакцинації.

Один момент мене дуже розсмішив. Справа в тому, що коли я вакцинувався, то вже безпосередньо спілкувався з людиною, яка мене колола. Так ось, то так було смішно, ваш автор розповів що має блог, веде свою сторінку в інтернеті й часто пише про події де буває.

«Колючого» лікаря я запитав, а які запитання вам часто задають потенційні пацієнти? Чому колять в руку, а не в «попу», яке самопочуття буде після вакцини, чи лячно людям аби вони не дали задню від вакцини чи коронавірусу, на що я почув наступну ствердну відповідь, далі цитую: «Будете сміятися, Ігоре, але мене найбільше запитують а чи можна споживати спиртні напої. Таке враження, що в Україні більше нічого не роблять, а тільки п’ють».

Три основні підходи до лікування алкоголізму

Так для чого тоді вакцинуватися, коли ти хочеш лише бухати? Зі свого досвіду скажу, що я вакцинувався, а перше пиво випив лише через п’ять днів і то його тара була 0.33. Коню зрозуміло, що ліки погано засвоюються з алкоголем. Фактично вам колять вірус і організм виробляє антитіла. То ж який алкоголь, який забирає зайву енергію, може бути присутнім у вашому житті?

Також читайте:   Як ми відвідали Razana

А щодо ствердної відповіді, що людям зараз цікавим є лише алкоголь можу погодитися частково. І ніби так серйозно зараз не «квасять», але якщо перейтися по тому ж центру міста Лева й глянути як там люди сидять по генделиках, то розумієш, що все не так то просто. Споювати людей зараз вигідно: великі фінансові витрати, потім гроші на таблетки, похорони – це все бізнес. Хоча, вакцинація – це також свого роду бізнес.

Щодо інших питань, які задають на вакцинації ще одним найпопулярнішим є питання щодо другої дози. На свої вуха чув як багато людей питалося про другу дозу, а саме чи не можна її вколоти одразу ж.

Можна, але рівно через 28 днів.

Воробус вакцинувався. Самопочуття за тиждень

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*