Підсумки роботи блогу Воробуса у травні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у травні

Блог Воробуса

Що ж, друзі завершився місяць травень, який як і кожен був насиченим не тільки у суспільстві, а й на блозі. А, отже, першою публікацією, яка з’явиться на блозі – буде пост про підсумки роботи Воробуса та компанії у травні.

Що вдалося, а що ні, чого слід очікувати у червні та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо із підсумків. У травні місяці я би виділив такі найважливіші події:

1. Участь автора блогу у черговому футзальному турнірі

Блог – це, все-таки, розповідь, перш за все про життя Воробуса, тому для мене це подія і ще й яка. Мені у складі команди «Юг-Контракт» вдалося завоювати друге місце на кубку, який мав назву – «Spring cup».

Як завжди було багато емоцій, черговий досвід, ну і я чесно скажу задоволений своїм виступом.

2. Конкурс

Давненько їх не було на блозі, але коли Воробус гуляв із друзями на Високому замку, мені в голову прийшла ідея, а саме порахувати залізні сходинки, які ведуть на вершину. Їх є рівно 249, а найбільш правильну відповідь дав пан Левчик, який і отримав заохочувальний приз.

3. Вірус

Хто уважно читає блог, той знає, що у травні блог Воробуса був заражений вірусом і були проблеми у тих людей, які заходять на ресурс за допомогою мобільного телефону. Слава Богу, вірус був знешкоджений і ця проблема стала черговим уроком для редакції блогу.

Також читайте:   Всім привіт!

4. День міста та відкриття нового фонтану – закоханих

Ці події я об’єднав в одну, бо саме під час святкування 757-ого дня народження у Львові після реставрації відкрили черговий фонтан, який за популярністю має перегнати фонтан на проспекті Свободи.

5. Концерт Дзідзя

Ні для кого не секрет, що стадіон «Арена Львів» після того, як на ньому проводилися матчі Євро-2012 пустує. Так от, саме концерт відомого співака став однією із подій травня. На цю культурну подію чекали давно, і вона таки зібрала 25 тисяч людей. Дзідзьо проспівав всіма улюблені хіти та обіцяв невдовзі повернутися ще.

6. Футбольні Карпати таки залишилися у прем’єр-лізі

З потугами, але команда таки гратиме наступного сезону у найвищому дивізіоні. Команда так і не показала результатів, але завдяки тому, що конкуренти за пониження у класі теж грали невдало, «леви» залишилися у вищій лізі.

7. Зникнення Zarsa

Ну, як сказати зникнення. Наш читач і активний дописувач є, але чим він виділявся в останні місяці, так це тим, що писав щоденно пости. Не знаю, що з ним сталося, але, сподіваюся, він повернеться.

Наступив місяць червень, літо, а, отже, на блозі буде все більше публікацій про відпочинок, туризм, і, можливо буде конкурс.

Заходьте на блог, читайте, а ми, у свою чергу, будемо старатися радувати вас все новими та новими публікаціями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*